kyna.jpg

Aamupäivällä tuli kuin tulikin uudet korjaukset. Viisi sivua, mutta kaksi sivua oli pelkästään tekstilisäykisä eli kovin suurta määrää ei enää ollut oikeita korjauksia. Paras oli kyllä se, kun viime viikolla oli ohjeistus "sivulle X teksti NNNNNN ja sivulle Y teksti MMMMM". No tänään tulleissa korjauksissa samat lisäykset piti kuitenkin poistaa. Mä jätin jo ensimmäisessä versiossa nuo tekstit pois, mutta ilmeisesti halusivat nähdä sopiiko ne sinne. Ja ilmeisesti sitten ei. Muutoin olivat enimmäkseen kirjoitusvirheiden korjauksia, muutaman uuden kuvan lisäys ja kuvien vaihtoa. Ja muutama sellainen virhe joka oli jo alkuperäisessä aineistossa, mutta ilmeisesti vasta nyt huomasivat että järjestys ei ehkä olekaan niin kuin oikein on.

Iltapäivällä laitoin sähköpostia että siellä ovat taas pilvessä odottamassa tarkastusta. Ja ehtihän sieltä tulla vielä vastauskin: 
    Kiitokset, sullahan on hurja tahti!!
    terv. -----

Mulla kun on tarkoituksena saada tämä kirjapainoon vedostettavaksi silloin kun jään lomalle, niin loman jälkeen voi sitten tehdä mahdolliset korjaukset.

Illalla laiskotti, en jaksanut edes etsiä elokuvaa katsottavaksi vaan seikkailin kanavalta toiselle. EI sitä vanha jaksa aina. ■