cartoon.jpg

AAMULLA tuli taas lunta ihan kunnolla. SItä on parina päivänä kertynyt lisää ihan liiankin kanssa. Nyt kai ainakin vähäksi aikaa pitäisi lumentulon hellittää. Ja viikonloppuna - jos hyvin käy - Föhn-tuuli puhaltaa yli Suomen. Mutta sunnuntaille kai ne lämpimät päivä ovat taas jäämässä. Siitä eteenpäin taas pakkasilla. Ei kiva.

SITÄ omaa kirjoitusurakkaa naputellessa tuli yht'äkkiä mieleen että mä en ole sitä sarjakuvaa jatkanut pitkään aikaan. Piti ihan käydä katsastamassa, ja ennen joulua oli viimeisin sivu tehty. Iltapäivällä väsäsin siihen kaksi sivua, niin että sain sitä edes pikkuisen valmiimmaksi. Samalla suunnitelma kirjan suhteen muuttui. Edelleen on tarkoitus saada se 200 sivua kasaan, mutta nyt päätin alkaa tehdä kehystarinaa, jonka lomaan jo olemassaolevat tarinat sijoittuvat. Ja kun kehystarina nyt on mahdollista saattaa loppuun asti, niin helpottaahan se hieman asiaa. Tavoitteena olisi saada tänä vuonna syksyn puolella sarjakuva valmiiksi ja kirjan muotoon.

PÄIVÄLLÄ piti taas tehdä ja hallinoida salasanoja sille yhdelle saitille. Heittää muutamia käyttäjiä pihalle sieltä käyttöehtojen vastaisen toiminnan johdosta. Onneksi sen päätöksen tekee saitin omistaja enkä mä. Lähinnä ilmeisesti tunnuksia oli jaeltu muillekin kuin niille kuin keille ne kuuluvat.

HUOMISAAMUNA onkin meetinki jo kello yhdeksän aikaan. Eli aamulla ensimmäiseksi sinne ja sitten vasta töiden pariin. Huomenna pitää jossakin vaiheessa piipahta apteekissa hakemassa täydennystä. Sain lääkärin kirjoittamaan reseptin jalkarasvalle, niin isompi pakkaus on halvempi kuin pienempi ilman reseptiä ostettuna.

SEURAAVAKSI ainakin The Gifted'in päätösjakso, jaksaisko sitten katsoa vielä jonkun elokuvan vai menisikö peiton alle kirjan kanssa? ■