pix.jpg

Päivällä käväisin kaupungilla, nostamassa hieman käteistä lompakkoon ja pikku tankkausta jääkaappiin. Lähdin liikkeelle jalan mutta sateen yltyessä oli jäätävä pysäkille odottamaan bussia, kun lähtiessä tuli vain tipppa pari silloin tällöin enkä viitsinyt ottaa sateenvarjoa mukaan.

Kotiin päästyä aloin työstää sitä ikuisuusprojektia, tehdä korjauksia ja lisätä eilen skannattuja kuvia. Ja tietysti tuli taas tältä yhdeltä kirjoittajalta viestiä että maanantaina mahdollisesti tulee vielä mainos julkaisuun. Mitähän kaveri olisi tuumannut jos olisin vastannutkin että se on jo painossa vedostettavana.... Opin jo että tämän kanssa ei kiirehditä. Maanantaina hakemaan erääseen julkaisuun kuvat, itse teksti on juoksutettu taittopohjalle ja kaikki määrittelyt tehty, eli se homma etenee mallikkaasti. Kirjoittaja toivoi julkaisun olevan ulkona ennen joulua, ja kyllä mä sen nyt uskalsin luvata. Kunhan lopullinen sivumäärä selviää niin painotarjousta peliin.

Illalla päätin sitten katsella Pixels'in kun en sitä vielä ollut tähän mennessä ehtinyt/viitsinyt/halunnut katsoa. Jo silloin kun se tuli teatteriin, tiesin että en rahojani tuhlaa nähdäkseni sen teatterissa. Ikävä kyllä pitää sanoa että ei oikein ollut mun elokuvani. Vaikka viittaukset vanhoihin videopeleihin olivatkin tuttuja, niitä pelejä itsekin tahkonneena, ei silti itse elokuva saanut aikaan minkäänlaista innostusta. Ehkä mulla oli liian suuret odotukset leffan suhteen, tai ainakaan en tuntenut olevani elokuvan kohdeyleisöä.

Ja ulkona sataa vettä. Edelleen.■.