puna.jpg

PARINA viimeisenä aamuna lämpömittari on näyttänyt muutamaa plussa-astetta, joten shortsit ovat toistaiseksi jääneet komeroon. Hanskatkin on saanut kiskoa käteen että tarkeni kävellä töihin. Satunnaisia sadekuurojakin on päiviin mahtunut (vielä toistaiseksi vettä). Iltapäiväisin sitten taas on tuntunut siltä että on aavistuksen liikaa päällä kun päivän mittaan on lämmennyt jonnekin viiden asteen seutuville.

EILINEN oli rauhallinen päivä töissä mutta tänään koko aamupäivä meni saapunutta tavaraa siirtäessä ja välillä piti juosta asiakkaita auttamassa ja kassalla. Iltapäivällä kun olin saanut kävelyreissun kotiin päätökseen, oli enemmän kuin nautinnollista istahtaa hetkeksi ja olla hetki paikoillaan ennenkuin laitoin iltapäiväkahvit. Sen verran paljon sai töissä mennä edestakaisin.

TÄNÄ iltana en sen kummempia tehnyt muuta kuin sitä lehteä aloittelin. Maanantaina kun on viikkovapaa pykään sen kasaan.Jakson pari ajattelin katsoa Mariannea ennenkuin siirryn pitkälleni.

HUOMISAAMUNA suuntaan taas puolison luo, tällä kertaa sellainen lyhyempi visiitti vain sunnuntai-iltaan asti. Kaavailtiin grillaamista huomenna mutta saapa nähdä tarkeneeko siellä. Parin viikon päähän yritän saada muutaman vapaan viikonlopun jatkoksi kun mulla on vielä yksi ylimääräinen vapaapäivä käyttämättä ja yhden lomapäivän yritän ottaa sen jatkeeksi. Saisin silloin kokonaiset neljä päivää vapaata, kun puolisokin on silloin pidemmällä vapaalla. Täytyy heti maanantaina ottaa esimiehen kanssa puheeksi onnistuuko. ■