Käväisin entisellä työpaikallani viemässä vihon viimeiset paperit jotka sinne olin luvannut toimittaa. Johan oli taas paikkaa myllerretty.... juttelin ent. työkaverien kanssa ja kuullosti siltä että siellä vallinut hullunmylly on pahentunut entisestään. Nyt työnjohto jopa salakuuntelee kahvikeskusteluja... Eräs jo lafkasta poistunut henkilö oli palkattu sijaistamaan esimiehenä, mutta mistään ei  kuulemma tiedä mitään, käskee kysyä muilta. Eipä hyvältä vaikuta.... Ajattelin seuraavan kerran mennä vilkaisemaan vasta syyskuussa kun tiimit "pyörivät täydellä teholla" ja ilmeisesti myllerryskin lienee saatu päätökseen. Kuulin että uusia sääntöjä on taas keksitty, sellaisia joissa ei oikeasti ole mitään järkeä, mutta eipä siellä koskaan mitään kovin järjellistä ylemmiltä tahoilta tullutkaan. En todellakaan kaipaa takaisin sinne!

Huvitti hieman, kun käväisin myös kirjakaupassa ostamassa tulostuspaperia. Käytän 100 g paperia tulostimessa, ja nyt kun taas sellaisen riisin kassalle vein, kassahenkilö huomautti hiukan epäilevään sävyyn, että "tämä on sitten satagrammaista..." Aivan kuin en olisi itse osannut sitä paketin päältä lukea. Tyydyin kuitenkin vain toteamaan että muuta en käytäkään. Mieli kyllä teki kysyä "entä sitten, eikö se ole oma asiani mitä ostan, ja osaan kyllä lukea" mutta annoin olla.

Huomenissa (tai siis tänään) olisi tarkoitus käydä lopultakin katsastamassa grillauspaikka miltä se näyttää. Jos vaikka viikonloppuna pääsisi makkaroille :)