task.jpg

LOMAVIIKON jälkeen maanantai menikin sähköpostia tyhjennellessä ja viesteihin vastaillessa. Tiistaina pääsin jo aloittelemaan keskeneräisiä hommia, ja uuttakin oli tunkemassa. Keskiviikkona käytiin puolison kanssa asianajajan luona, perunkirjoitus oli valmistunut niin että yksi asia oli taas saatu maaliin. Keskiviikkona menin sitten kaupunkikahvien jälkeen puolison luo, kun illalla oli tulossa uusi iso telkkari, eikä sitä yksinään olisi saanut paikoilleen. Keskiviikkoilta ilta katseltiin sarjoja uudelta isolta ruudulta ja torstaina palasin takaisin kotiin. Perjantaina oli aloitettava lehden taitto, ja sama homma jatkui lauantain ja sunnuntainkin. Ja jatkuu edelleen. On niin outoa kun sivukoko kasvoi kaksinkertaiseksi, ja nyt tuntuu ettei osaa laittaa mitään mihinkään. Ja huomenna jatketaan samaa hommaa.

KELIT ovat ehtineet vaihdella loman paukkupakkasista viime päivien pluskeleihin. Nyt pitäisi ilmeisesti pikkuhiljaa alkaa pakastamaan torstain jälkeen. Voi olla kadut aluksi liukkaita kun ne on aurattu melkein peilipinnoille. Voisivat jättää tuon viimeksi sataneen lumen siihen, niin olisi vähän karkeampi pinta kävellä, jos se lumi siihen saisi jäätyä.

HUOMENNA jos viitsin, käväisen ostamassa mikrofoni-kuulokeyhdistelmän, niin että voin sitten tällä isolla koneella osallistua Teams-kokouksiin. Kameraa en ihan vielä osta, ja jos on pakko naamaansakin näyttää niin voin tabletilla osallistua.

VIIME viikko oli niin täynnä kaikenlaista, että tuntui kuin se olisi hujahtanut ohi hetkessä.

EILEN poltteli jo niin pahasti näppejä päästä pihamaalle maata möyrimään, että tein ennakkotilauksen taimikauppaan kevättä varten. Ja yllätyin iloisesti kun oli syysleimut tarjouksessa ihan sikahalvalla, joten ei kauaa tarvinnut miettiä tilaanko vaiko en. Iltapäivällä olivat jo loppuunmyyty.

NYT pitkästä aikaa omien sarjojen pariin ja iltakahville. Jospa tästä taas innostuttaisiin kirjoittelemaan kun on saatu asiat suurin piirtein mallilleen. ■