moska.jpg

EILEN kävin tekaisemassa taas yhden kukkapenkin, kun oli viime kesältä vielä yksi puureunusnauha lojumassa nurmikolla, ja samalla loppui fillarilla ajelu siitä kohdin. Samalla katsastin kuinka sulana se rinne on, että pääsenkö aidan asennushommiin aiemmin kuin alunperin suunnittelin. Reilusti yli lapion terän mitan oli sulaa maata, eli se tarkoittaa sitä että aita tuleekin paikalleen ihan lähipäivinä (keleistä riippuen).

EILEN piti käydä hakemassa niitä tarvikkeita, mutta meni taas kaupungille lähteminen sen verran pitkäksi että käväisin vain apteekissa ja tulin sitten kotiin iltapäiväkahville, ja sen jälkeen väsäsin tuon edellä mainitun kukkapenkin.

TÄNÄÄN aamupäivällä toimistosihteeri käväisi hakemassa mut ja mentiin ostamaan toimistolle uutta tietotekniikkaa. Toista tonnia kului hankintoihin mutta ei sinne  mitään leluja viitsinyt ostaa, vaan sellaisia joilla pärjätään taas useampi vuosi. Myymälässä ei ollut yhtään ostamaamme konetta tällä hetkellä eli tulee tilauksen kautta, mutta toimitukset tulevat päivässä parissa, eikä sihteeri tarvitse sitä ennenkuin tiistaina, joten mitään hätää ei ollut.

SAMALLA reissulla sihteeri kyyditsi mut rautakauppaan, joten pääsin ostamaan rautasahan, teipin sun muut. Ja sain vielä kyydin kotipihaankin. Jätin tavarat sisälle ja lähdin samoilla jaloilla käymään Lidlissä ja samalla reissulla käväisin hakemassa moskan. Sieltä tultuani keittelin kahvit, ja vaihdoin sitten huonompaa päälle. Suuntasin metallisten verkkoelementtien kanssa metsän reunaan, ja ruiskuttelin ne  mustaksi. Kun aurinko paistoi siihen maalauspaikkaan niin ei tarvinnut kauaa odotella kun pääsin tuomaan ne talteen varastoon. Tulevat sitten siihen aitaan.

HUOMENNA, jos vain on poutaa ja edes kohtuullisen lämmintä, niin menen pihalle ja asennan sen aidan. Kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit ovat jo odottamassa eteisen nurkassa. Tuossa on ollut aikaa pähkäillä niiden verkkoelementtien kiinnitystä, alunperin kaavailin että nippusiteillä mutta ajattelin kokeilla saanko leikattua osan langoista poikki niin että voisin pujottaa ne poikkitankoihin ilman että ne ovat keskeltä kuperalla. Pitää huomenna kokeilla ovatko pihdit tarpeeksi terävät ja riittääkö voimat.

EILISILTANA sain katsottua FDTD:in viimeisenkin jakson, eli uutta katsottavaa on löydettävä tälle illalle. Puoliso on iltavuorossa joten täytyy kukkua ylhäällä siihen asti kunnes hän töistä lähtiessään soittaa. ■