Tänään se oli: viimeinen työpäiväni ainakin toistaiseksi Hänen kanssaan. Vaikka nauroimmekin oli silti apea taustavire koko päivässä. Tuntuu niin ikävältä menettää Hänenlaisensa työkaveri. Tiedän kyllä että menee jonkin aikaa ennenkuin totun, että Hän ei olekaan enää pöydän toisella puolella nauramassa ja hymyilemässä. Oli aina niin mukava mennä töihin, kun tiesi että siellä odotti aina iloisesti hymyilevä ja naurava työpari. Päivät kuluivat kuin siivillä Hänen seurassaan. Vaikka nauroimme paljon, saimme myös paljon aikaan. 

Hän kävi viime viikonloppuna. Jälleen kerran tuntui niin mukavalle kun läsnä oli ihminen, jonka seurassa saa olla oma itsensä. Hän säteili sellaista iloa, että se tuntui välillä täyttävän koko huoneen.

Arvostan Hänessä suuresti sitä, että Hän tietää halatessani Häntä sen tarkoittavan sitä, että pidän Hänestä ystävänä todella paljon. Joskus sanoinkin Hänelle, että vaikka Hän tepastelisi alastomana keskellä huonetta, ei se aiheuttaisi paniikinomaista reaktiota saada Häntä sänkyyn. Vaatteet päällä ottaisin Hänet sänkyyn, viereen kainalooni. En tekisi muuta kuin silittäisin hiuksia, ja nauttisin toisen läsnäolosta, tuntisin hänen läsnäolonsa.

Mielessä on pyörinyt että paljastaisin tämän blogin osoitteen Hänelle. mutta vielä ei aika ole kypsä sille.. Vielä on tunnusteltava, voinko todellakin paljastaa näin suuren osan itsestäni Hänelle, sillä vaikka melkoisesti olen Hänelle jo keskusteluissamme paljastanutkin, en vielä tiedä uskallanko riisua itseni aivan alastomaksi (en tarkoita nyt todellista vaatteiden riisumista, vaan sitä että Hän voisi nähdä jo kaiken aiemmin kirjoittamani ja sen mitä tulevaisuudessa tulen kirjoittamaan). Tunne kuitenkin tällä hetkellä on, että sen voisin jossakin vaiheessa tehdä.

Työpäivän päätteeksi pyysin Häneltä kyydin kotiin, niin että sain rauhassa kiittää Häntä kaikesta tähänastisesta ja kertoa että Hän on koska tahansa tervetullut luokseni. Haluan jatkaa yhteydenpitoa vaikka emme toistaiseksi samassa työpaikassa olekaan. Sillä hetkellä tuntui hyvältä, kun sai rauhassa toivottaa hyvää jatkoa ja toivoa yhteydenpidon jatkuvan, Olisin halannut mutta kun naapuri istui penkillä tupakalla, enkä halunnut nolostuttaa Häntä,

 

eyetear.jpg