posti.jpg

AAMU alkoi vaihteeksi ongelmilla. Thunderbird lopetti päivityksen jälkeen viestien poistamisen. Ei auttanut Roskakori-kansion poistaminen ja uudelleenluonti, vaan piti sukeltaa Thunderbirdin ohjelmakansioon ja poistaa kaikki Roskakoriin viittaavat tiedostot. Kaksi kertaa piti Thuderbird käynnistää ennenkuin ohjelma korjasi virheelliset viittaukset ja loi Roskakorin uudelleen. Nyt toimii ainakin toistaiseksi.

HELSINGISTÄ tuli puhelu: sen erään kirjan kirjoittaja oli vielä siellä, ja nyt kuulemma kaikki aineisto kirjaa varten on kasassa ja valmiina luovutettavaksi. Tosin luovuttaminen menee ensi viikolle, joten viikko vähemmän aikaa taittoa varten. Tarvittaessa täytyy laittaa muut ei-niin-kiireiset -projektit odottamaan joksikin aikaa. 

SAMOIN tuli puhelu jossa pyydettiin lupaa mun yhteystietojen luovuttamiseen erään projektin tienoilta. Lopullista varmuutta projektin käynnistymisestä ei vielä ole mutta käynnistyy tai ei, tiedot on siellä.

HUOMENNA onkin pari palaveria. Ensin palaveri vaalien tiimoilta ja sitten heti perään lehden toimituspalaveri. Ensi viikolla pitäisi saada lehti painoon. Saa nähdä tuleeko aineisto ajoissa, ja pitääkö viikonloppu käyttää lehden tekemiseen. No ainakin silloin pysyy pois pahoilta teiltä :)

TAMPEREELLA käynti herätti ajatuksen että jos kävisi katsomassa vuoden vaihtumista siellä. Olisihan se erilainen kokemus, ja kokemusta Tampereesta lumien aikaan jo on. Tosin samanlaisia pakkasia en nyt reissulle toivoisi.

AURINGON helliessä shortsikelit jatkuvat edelleen. Aamulla kylläkin oli hiukan yli 5 astetta plussan puolella mutta pian aurinko taas lämmitti lähes 15 asteeseen. Kyllä tuosssa viiden asteen lämpötilassa vielä shortseissa tarkenee kun liikkuu eikä jää paikalleen toljottamaan. ■