harmaa.jpg

TÄNÄ aamuna sallin itseni nukkua aina kymmeneen asti. Aamupuuroa ja -kahvia nauttiessa katselin kuinka taivas tummui hetkessä ja alkoi tupruttaa lunta. Ja sitä tulikin sitten heti kunnolla. Ja koko päivän on jaksanut sataa, vaihtelevasti lunta, räntää ja vettä. Ja niin paljon sitä on nyt tullut että maa on taas vaihteeksi valkoisena. Ja koko päivän sadetta tuli siihen malliin että ulkoilemaan lähtö ei enemmälti houkutellut.

HUOMENNA on onneksi viimeinen pääsiäisen pyhistä, ja sitten päästään taas arkeen. Eipähän se arki muutoin eroa näistä pyhistä kuin että ulkona liikkuessa saattaa nähdä hieman useamman ihmisen.  Tänään pihallakaan ei näkynyt ainuttakaan naapuria.

HUOMENNA pitää käydä hakemassa täydennystä jääkaappiin, lauantaina kävin  nauttimassa auringosta ja samalla Lidlillä ostamassa ruokaa ihan siltä varalta että tänään ei ulkoilu paljon innostaisi. Ja hyvä että ostin. Huomenna pitäisi olla jo aavistuksen parempi keli.

EIPÄ tarvinnut sitä grillipaikkaa käydä katsomassa tänä viikonloppuna, saatikka istuskella siellä. Eilen kävin kaupasta tullessa sen verran kurkkaamassa kukkapenkkejä, että jäässä ovat vielä. Kyllä ne viime kesän kukkien varret ja syksyn lehdet siitä pinnasta jo saa pois kunhan vain kelit sen sallivat. Ja kyllä siellä penkissä näkyi jo ainakin tulppaanien alkuja. Sitä suuremmalla syyllä pitäisi päästä siistimään ne penkit.

TULEVALLA viikolla pitäisi tulla siihen ikuisuuskirjaan viimeiset pikku korjaukset, ja sitten sen sähköinen versio pitäisi kopioida USB-tikuille edelleen jaeltavaksi. Kopioinko minä vai kirjan jakelija selviää sitten kun korjaukset tulevat.

TÄNÄ iltana vielä Netflixin seuraan, onkin tullut melkoisesti kulutettua sen tarjontaa näin pääsiäisen aikaan. ■