hands-1545330.jpg

Tänään se sitten alkoi: syksyn kokoustamiset. Esityslista oli sen verran pitkä, että arvasin kokouksen kestävän pidempään. Ja niinhän siinä kävi: kovilla muovituoleilla 2½ istumista. Ihan hyvä harjoite näin ekaksi kokoukseksi. 

Huomenna on sitten lopultakin palaveri kirjasta jonka piti ilmestyä jo viime jouluna. Saapa nähdä selvitäänkö sen aineiston ja korjausten läpikäymisestä alle kahden tunnin. Toivottavasti ovat saaneet kaiken puuttuvan materiaalin kasaan niin että sitä pääsisi lopultakin työstämään loppuun asti. Ja olisihan se mukavaa jos se jo tänä jouluna ilmestyisi...

Sadekin on lopultakin saapunut tänne asti. Ei tuo nyt mitenkään kovin runsasta ole, mutta jospa se ottaisi ja sataisi rankemmin yön aikana. Ilma nimittäin on ollut niin hiostavaa. Tosin ukkonen vasta oikeasti helpottaisi mutta ei niitä ole luvattu - valitettavasti.

Perjantaina taas lähdettävä viikonlopun viettoon toisaalle kun kerran pyydettiin. Ja ei mulla nyt mitään sen kummempaa tälle viikonlopulle olekaan. Ensi viikonloppuna on käytävä onnittelukäynnillä edustamassa instanssia ja samalla vietävä kukat ja lahja. Kutsuttu henkilö ei itse pääse menemään työmatkansa vuoksi, joten kokous päätti nakittaa homman mulle. Mikäs siinä, tuttu ihminenhän se. Ja muutenkin ensi viikonloppu on työntäyteinen, joten visiitti katkaisee hetkeksi aherruksen.