keli.jpg

OLI mukava herätä aamulla kun aurinko paistoi, tuntui taas ihan keväiseltä. Aamiaisen jälkeen otin työn alle niitä uusia kuvia. Hidastahan tuo on, kun kaikista pitää tehdä peukalonpääkuvat tiettyyn kokoon ja mielellään rajata niin, että olennaisin asia kuvasta on esillä. Puuhastelin jonkin aikaa niiden kuvien kanssa kunnes päätin lähteä käymään kaupassa. Itse asiassa en lähtenyt kauppaan ehti aamiaisen jälkeen sen vuoksi, että oli mietinnässä mitä sitä laittaisi sapuskaksi. Päädyin sitten makaronilaatikkoon kun sitä en pitkään aikaan ole tehnyt. Pientä ruuhkanpoikasta oli kaupassa havaittavissa, pelkäävätkö ihmiset että huomenna on taas kaikki loppu. Mä ostin kuitenkin niin että voi huomenna pysyä pois kaupasta.

KOTIIN tultua ryhdyin laatikon valmistukseen. On siinä jonniin verran hommaa ennenkuin saa sen uuniin. Koska valitettavasti mulle aiemmin maitojauhepaketteja tuonut henkilö menehtyi reilu vuosi sitten, ei mulla enää ollut maitojauhetta hyydyttämistä varten. Siispä lihaliemi ja kananmunat laatikon hyydyttämiseen. Olen joskus kokeillut maitoa ja kananmunia, mutta nillä tahtoo tulla hyvin äkkiä tönkköä. Itse pidän makaronilaatikosta joka ei ole sellaista veitsellä leikattavaa.

LAATIKON muhiessa uunissa menin kuluttamaan aikaa chattiin. Olihan siellä taas muutama tuttu joten tunti hurahti äkkiä. Laatikko sai hetken levätä ja sitten pääsikin syömään. Oli se taas vaan hyvää. Iltapäivän aikana taivas alkoi hiljalleen harmaantumaan. Olihan sitä luvattukin melko surkeaa keliä täksi illaksi. Nyt siellä tuulee kunnolla ja sataa lunta ja räntää. Onneksi ei tarvitse tuolla ulkona tarpoa.

HUOMENNA jatkan kuvien parissa, niin saan ne vielä verkkoonkin päivän lopuksi. Tänään pitänee taas etsiä leffa tai pari, ja toivoa että tällä kertaa olisi jo parempi onni. Viimeksi katsomani kun ovat olleet vähän sitä sun tätä.

KUTEN kuvasta näkyy, on vapun aluskeli mitä parhain. ■