illusion.jpg

Päivällä juolahti yht'äkkiä mieleen että enhän mä ole vielä laittanut vuoden ensimmäistä ja ainoaa joulukorttia postiin. Iltapäivällä sitten äkkiä ryntäämään postiin (kortti oli kyllä jo valmiina) kun taivaalta tuli kaikkea mahdollista (no ei ehkä vanhoja ämmiä).  Illemmalla sitten kaupassa oli taas yksi korttitohelo kassalla, joten piti seistä pysäkin vieressä samaisessa kelissä odottamassa, kun pieni katos oli jo täynnä muita odottajia.

Enhän mä koko joulukorttia olisi edes muistanut, mutta kun työlistalla oli tälle päivälle "firman" joulukortin laitto Facebookiin ja kotisivuille. No FB:iin sen jo sain mutta kotisivuille en vielä ehtinyt mutta josko alkuviikkoon mennessä. Mulla kun ei pahemmin ole tapana lähetellä joulukortteja, ja eipä niitä juuri tulekaan. Joka vuosi kyllä tulee Lappeenrannasta kortti, mutta mulla ei ole haisuakaan kuka se lähettäjä on vaikka nimikin on alla. Kun ei vaan sytytä.  Kirjapaino lähetti oman kalenterinsa, siellä uhrataan aina aikaa kuviin ja ulkoasuun. Mukavahan tuo seinälle laittaa, säästyy yhden kalenterin ostolta :)

Tänään selvisi että uutenvuotena tulee vieraita. Ainakin kuplajuomaa, perunasalaattia ja nakkeja pitää ostaa. Raketeista en vielä tiedä, mutta se selviää joulun jälkeen. Onhan se toisaalta ihan älytöntä käydä ampumassa rahaa taivaalle, mutta on siinä oma viehätyksensäkin. Mutta katsotaan tulee vieraita joiden kanssa raketteja pitää ampua.

Tänään huomasin yllätyksekseni erään asian. En tiedä oliko se tehty tarkoituksella vai vahingossa, mutta katsellaan syntyisikö yhteys. ■