crea.jpg

HARMAA mutta sateeton päivä kului siinä, kun valikoin yli 2000 valokuvan joukosta vain 100 kuvaa. Otoksen piti kattaa mahdollisimman laaja ajanjakso. Onneksi kuvat olivat tallennettu vuosittain niin oli helppo mennä vuosi kerrallaan eteenpäin. Joistakin tapahtumista saattoi olla yli 100 kuvaa, joista sitten piti valita vain yksi tapahtuman luonnetta parhaiten kuvaava kuva. Kuvista on tarkoitus koostaa video, noilla 100 kuvalla sille tullee pituutta reilun 15 minuuttia, eli ihan riittävästi. Sain kuvat valittua, mutta pitää käydä valinnat vielä läpi työryhmän kanssa ettei kenellekään tule valittamista. Ja sitten pitää löytää vielä tekijänoikeusvapaata musiikkia taustalle soimaan. On mulla tuolla arkistolevyllä yksi kansio sellaista, voisin huomenissa miettiä sen etsimistä. Ensi viikolle jää kuvien nostaminen videoeditointiin, itse kuvien tuominen ja tehosteet, tekstit etc eivät niin kauaa vie, mutta kun projektista renderöidään lopullinen video, niin siinä menee tovi. Silloin pitää jättää kone rauhassa työskentelmään ja siirtyä toiselle koneelle. 

VAALIMAINOKSEN tekstiä oltiin vielä hiottu ja hienosäädetty.Pyyteli anteeksi säätämistä ja samalla tilinumeroa että saa hoidettua maksun heti alta pois. Eihän siinä tekstin vaihdossa mennyt kuin hieman ajatusta pidempään, joten vastasin että kuuluu palveluun muokata niin kauan että asiakas on tyytyväinen. Ja lähetin tilinumeron.

ILLAN päätteeksi Kauhukeittiön jälkeen vielä leffa: The Creature Below. Englantilainen kauhuleffa tyyliä Lovecraft/Cthulu. Alun jälkeen tapahtumat sijoittuvat lähinnä yhteen huoneeseen, harmittaa vain että hirviötä ei näytetä kunnolla. Loppu ei lupaa ihmiskunnalle hyvää...

“During a traumatic accident on a deep-sea dive, Olive, a gifted, young marine-biologist discovers an unearthly creature. Losing her dream job, Olive smuggles the creature home, intent on studying it in secret, unbeknownst to her devoted boyfriend Matt and estranged sister Ellie.
Plagued by gruesome nightmares, her fractured memories of what happened during the accident in the depths of the ocean begin to unravel, revealing her symbiotic bond with an eldritch horror far older and malevolent than she could possibly imagine, one which drives her to carry out its sinister will, with deadly results for those around her”. ■