news.jpg

EILISEN illan ja varmaan pitkälle aamuyöhön satoi vettä. Heräsin jossakin vaiheessa aamuyöllä ja silloin kuuntelin hetken kuinka sade rummutti ikkunaan. Ei sitä kauaa tarvinnut kuunnella kun nukahdin siihen herätäkseni kellonsoittoon. Silloin ei enää satanut, onneksi. 

HAAVAHOITO olikin vasta iltapäivän puolella joten heti unenpöpperöisenä ei tarvinnut suihkuun lähteä, vaan sain nauttia aamupalan kaikessa rauhassa. Sen verran hyvissä ajoin kävin kuitenkin suihkussa että saatoin antaa jalalle ilmakylpyä puolentoista tunnin ajan. Hoidossa sumplittiin miten järjestettäisiin hoito, kun pääsiäisen pahus sotkee aikatauluja. Sovittiin seuraava kerta torstaille, ja lupasin kotiin päästyä tilata hoivapalvelusta hoitajan käymään lauantaina vaihtamassa siteet. Sitten pääsiäisen jälkeen tiistaina taas hoitajalle, ja perjantaina onkin vuorossa sairaalan polilla käynti. Yksi haava on jo kuiva, eikä toinenkaan enää ole lainkaan niin kipeä kuin se oli alussa, mutta kolmas paranee hitaammin. Paranee kuitenkin.

MUKAVAA oli selata iltapäivälehtien sivuja, kun siellä alkoi olla jo muitakin uutisia kuin pelkkää vaali-sitä ja vaali-tätä. Kyllästymiseen asti on jo niitä tunkenut joka tuutista. Joku valittiin ja toista ei, ja nyt puoluejohtajat selittelevät menestystään tai menetystään kukin tavallaan. Mitä sitä enää itkemään, kansa on puhunut. Ei siinä auta itkeä että kuinka nyt meidät hylkäsitte?

HUOMENNA voisin laittaa ne uudet kuvat siihen julkaisuun niin olisipahan tilaajalla katsomista pääsiäiseksi. Onneksi ne tulevat (kahta lukuunottamatta) samaan lukuun, niin ei tarvits eolla säätämässä montaa lukua yhtäaikaa. Ja jos hyvin käy niin pääsiäisen jälkeen lisää kuvia.

PÄÄSIÄISEN vietän tulevan puolisoni luona, mitään isompaa hässäkkää ei meidän pääsiäisestä tule. Ei laiteta lammasta pöytään, ja määmiäkin ehkä vain sellaiset pienet pikarilliset. Vaikka on se hyvää. Olen tykännyt siitä lapsesta asti, ja joskus on mullakin ollut useampi rove jääkaapissa pääsiäisen aikaan. 

TÄNÄÄN ei välttämättä tarvitse etsiä elokuvaa kun Outcast jatkuu uusin jaksoin. Tosin jos ei vielä silloin nukuta niin voihan sitä sitten jonkun vilkaista. Tai turvautua omaan DVD-kokoelmaan. ■