tuuli.jpg

VIIKONLOPPU ja melkein koko maanantai menikin kakkosasunnossa. Eilen kotiuduin sen verran myöhään ettei siinä paljon muuta ollut tehtävissä kuin tyhjentää kauppakassi, alkaa rauhoittumaan ja kaivautua peiton alle. Kumma kyllä viikonloppuna ei edes muistanut sataa, mutta illat olivat sen verran viileitä ettei grillaaminen nyt innostanut, lähinnä inhottavan puuskaisen tuuloen takia. Siksipä ruokalistalla olikin mun tekemä lihamureke ja sen seuraksi tehtiin kermaperunoita.

EILISILTANA alkoi tuulla ihan kunnolla. Tuuli ulvoi nurkissa ja puut taipuivat niin että pelkäsin pienempien jo katkeavan. Jossakin vaiheessa aamuyötä tuuli lopultakin tyyntyi, ja aamulla oli melkoisen tyyntä ja harmaata. Eikä tarvinnut kauaa odottaa kun jo ensimmäinen sadekuuro ryöpsähti. Ja jossakin vaiheessa tuulikin taas yltyi. Nyt illan pimettyä sadekuurot ovat tainneet kuivahtaa kokoon ja tuulikin on mennyt nukkumaan. Jospa huomenna olisi vähän poutaisempi ja parempi päivä.

HUOMENNA pitäisi ainakin käydä apteekissa, pitää vielä varmistaa että resepti on voimassa. Jääkaappiakin pitäisi täydentää kun eilen ostin vain täksi päiväksi kun en siinä illan viimeisinä tunteina jaksanut miettiä monen päivän ruokia. 

ODOTTELIN josko siitä kiireellisestä kirjasta olisi jo kuulunut jotain mutta ei vielä mitään. Samoin odottelin ensi viikon maanantain kokouksen esityslistaa mutta sitäkään ei vielä kuulunut. Josko huomenna tulisi lista niin ehtisi perehtyä siihen mitä kaikkea on taas esityslistalla.

AAMULLA pitää soittaa myös TK:seen kun nuo haavar tihkuvat vielä hiukan verta. Pitää varmistaa että riittääkö kotona tehtävä päivittäinen suihkuttelu ja siteiden vaihto vai pitääkö laittaa vaikka hunajaa tai pihkaa niihin tulehdeusten estämiseksi. Ainakaan vielä ei tulehduksesta merkkejä ole ollut mutta parempi se on varmistaa. Eipähän tule uutta riesaa. ■