source.gif

JOHAN oli keli! Lumi lensi vaakasuoraan ja tuuli niin että välillä sai pelätä pipon lentävän päästä. Parempi olisi ollut edetä selkä edellä niin olisi ehkä nähnytkin hiukan paremmin. Nyt tuo on kuitenkin jo onneksi laantunut, mutta kyllä tuota lunta ihan tarpeeksi ehtikin tulla. Aurauskalusto on ollut liikkeellä pitkin päivää, jokohan huomenna pääsevät vähemmällä?

LÄHESTYVIEN kunnallisvaalien tiimoilta tuli tehtäväksi vaalimainos. Sain jo kuvan ja tekstin ja teidot siitä minkä puolueen logo pitää esitteen nurkkaan laittaa (ei ole se puolue jota äänestäisin/äänestän), mutta näissä hommissa voi mennä yli puoluerajojen :) Vielä en esitettä alkanut väsätä, tarjouspyynnön sen sijaan tein kun koko ja painosmäärät olivat selvillä. Jos maanantaina/tiistaina tekaisisin ensimmäisen ehdotuksen nähtäväksi. Ei se painossa kuitenkaan montaa päivää viivy. 

NETTISIVUJAKIN piti taas päivittää. Tosin materiaalia tuli ihan liikaa: miksi mä laittaisin kaiken saman jo olemassaolevan päivitettäville sivuille, kun riittää otsikko ja pari riviä selventävää tekstiä ja linkki sivustolle jolla asia kokonaisuudessaan on. (Päivitysmateriaalia kun tuli yksi A4 sivu).

ILLAN ohjelmaan kuuluu ainakin Kauhukeittiö. Pitää katsoa edellinen jakso alta pois, niin tietää kuka lähti ja millainen sota siellä käytiin. Tänään voisin vuokrata elokuvan, niin lyhenisi se katsottavien lista taas yhdellä.

HUOMENNA taas haavahoitoon. Illalla saattaa tulla yksi kaveri piipahtamaan, vielä ei sovittu varmaksi kun tuntee itsensä lievästi flunssaiseksi. Soittelemme huomenna. Olisihan se mukava höpistä vähemmän vakavia illan päätteeksi. ■