sunset.jpg

OLIPA aamulla melkoisen mukava yllätys kun lämpömittarissa oli lukemat nollan vaiheilla, oli poutaa ja urinko oli kapuamassa ylös taivaanrannasta.

TÄNÄÄN oli treffit puolison kanssa kaupungilla ja sinne päin kävellessä aurinko paistoi häikäisevästi, niin että olisi tarvinnut aurinkolasit matkalle. Perinteiseen tapaan käytiin kirppareilla (mitään en löytänyt), poikettiin jopa museossa katsomassa kaksi näyttelyä ja mentiin sen jälkeen syömään. Pitkään pohdittiin otetaanko ravintolan lounaslistalta pizza,mutta lopulta päädyttiin pihviin. Eikä valintaa tarvinnut katua. Ruokailun jälkeen käväistiin vielä ruokakaupassa ja sitten kumpikin lähti kotiinsa (puoliso peiton alle hetkeksi huilimaan kun valitteli tunteneensa vilua aamulla herätessään). Itse kiepahdin kirjastossa hakemassa luettavaa nukkumaan mennessä.

nautin vapaapäivän alkuillasta ja illasta tekemättä oikeastaan mitään kummempaa. Illalla sen verran sain aikaiseksi että tein makaronilaatikon kaikilla mausteilla valmiiksi huomista varten. Ei tarvitse muuta kuin lämmittää kun iltavuorosta kotiudun.

TÄNÄÄN vielä Netflixistä jotain katsottavaa kun ei ole kiirettä nukkumaan eikä kyllä väsytäkään kun viime yönä nukuin ihan kunnolla. ■