orga.jpg

EILEN ja tänään olikin töissä parin osaston uudelleenjärjestely. Eilen oli kaksi naishenkilö samaan aikaan kuin minä, tänään he menivätkin jo aamuun joten piti sopia mistä jatkavat aamulla kun mä tulen vasta iltavuoroon. Saatiin kuitenkin valmiiksi tänään, enpä juuri ehtinyt kassalla olla paitsi silloin kun kassalainen kävi tauolla. Muuten aika meni järjestellessä. Parasta siinä oli että pomo antoi vapaat kädet "kunhan näyttää hyvälle".

AAMUPÄIVÄLLÄ etsin arkistolevyltä yhden taittopohjan kun  sille pohjalle pitää taittaa yksi uusi julkaisu. Piti kaivella aina vuoden 2016 töistä asti, kun ilmeisesti sen konerikon seurauksena tuoreemmat pohjat olivat kadonneet koneelta tai jostakin syystä en niitä ollut muistanut siirtää arkistoon. Samapa tuo, samalla pohjalla on menty joka vuosi. Aineisto mulla jo onkin mutta menee ainakin viikon päähän ennenkuin ehdin sitä hommaa aloittaa. Onneksi ei ole niin kiirus sen kanssa.

ENSI viikolla pitää sännätä lehtipalaveriin töiden jälkeen ja pistää lehti kasaan viikonloppuna. Tällä kertaa siinä on juttuja jotka vaativat pikaisempaa aikataulua. Tänä viikonloppuna en sitä ehtisikään tehdä kun lauantaina lähden puolison luo ja kun maanantaina menen iltavuoroon niin kovin aikaisin ei tarvitse kotiinkaan lähteä.

HUOMENNA on vielä iltavuoro ja sitten saa pari päivää huilia. Onneksi ei tarvitse enää osastoa järjestellä vaan saa olla kassalla melkein koko työvuoron. Ensi viikolla pari iltaa ja sitten aamuja. Sitten onkin neljä iltaa ja yksi vapaa. Ja viikonloppu töitä.

PAKKANEN on pyöriskellyt kymmenen asteen pinnassa ja lunta on sadellut vain hissukseen, muutama sentti on uutta lunta kertynyt. Alkaa sitä olla jo ihan liiankin kanssa. Maaliskuussa pitäisi alkaa kinosten ryhtyä kaikkoamaan, ja huhtikuussa lunta pitäisi olla enää siellä täällä jos mun ennusteeni paikkansa pitää.

TÄNÄ iltana jatketaan Surkeiden seurassa, eilen ei jaksanut kun oli sen verran rankkaa tavara siirtelyä töissä. Nytpä siis kahvia ja töllöä. ■