mons.jpg

Eilen pitikin useampaan kertaan neuvoa erästä kirjoittajaa joka ei tahtonut millään saada lähetettyä kuvaa juttunsa yhteyteen. Useampi sähköposti tuli ennenkuin viimeisessä kuvakin oli mukana. Kirjoittajalta meinasi mennä jo hermot, mutta kun kärsivällisesti kyseli ja neuvoi niin lopulta se kuvakin tuli perille.

Tänään kävin sitten niillä synttäreillä. Jotensakin oli tukala olo kun talo oli täynnä ihmisiä joista en tuntenut kuin itse synttärisankarin. Viivyin kuitenkin sen aikaa että ehdin kahvia juoda ja maistella pöydän antimia. En enää voinut aamulla peruakaan sinne menoa, kun olin kerran luvannut vielä tervehdyksen sankarille. Tukaluutta lisäsi vielä sekin että pitkästä aikaa piti pukeutua pitkiin housuihin, pitkähihaiseen kauluspaitaan ja takkiin, kun ei shorteissa sinne ilennyt mennä. Tässä kun on tottunut liikkumaan vähissä vaatteissa se tosiaan tuntui hankalalta. Shortseista luopunen vasta sitten kun lämpömittari laskee alle +5 lämpöasteen, siihen asti tarkenee. Ja samalla tottuu taas kylmempään ilmaan niin ei talvella palele. 

Juhlista pois kävellessä tipahti muutamia vesipisaroita mutta ei vielä siinä vaiheessa sateeksi yltynyt. Hyvin pääsin kuivana keskustaan ja kauppaan ja vielä kotiinkin ennenkuin ryöpsähti kunnon kuuro. Sateleehan tuolla nytkin, toivottavasti huomenissa on sen verran kuivempaa keliä että pääsen saksalaiskauppaan ilman sateenvarjoa.

Illan päätteeksi sitten Monsters: Dark Continent. Minun makuuni T-O-D-E-L-L-A hidastempoinen elokuva, jossa odotin koko ajan että jotakin oikeasti tapahtuisi. Mutta ei tapahtunut. Ei minun makuuni, enkä kyllä voi suositellakaan. Useampi mukillinen kahvia vaadittiin että jaksoin katsoa loppuun asti..