vuo.jpg

TÄNÄÄN jatkui verkkosivujen päivitys, ja pääsin lisäämään uusia käyttäjiä ja poistamaan toisia suojatulta osiolta, kun sain sähköpostiin tarvittavat tiedot. Jos hyvin käy, niin vielä ennen kesää päästään vaihtamaan kaikki materiaali suojatusta osiosta toiseen paikkaan. SIlloin jokainen joutuu itse rekisteröitymään sinne ja jää multa yksi askare pois.

ILLALLA oli sitten vuoden ensimmäinen kokous. Pari tuntia siellä meni istuessa. Pihalle tullessa puhalsi niin ilkeä viima, että piti tulla bussilla kotiinpäin, vaikka pakkasta ei paljoakaan ollut alle nollan. Mutta se viima teki liian ikäväksi kävellä kotiin.

MATKALLA piti hypätä bussista kun oli poikettava Postissa. Pakettikortista näkyi kyllä mistä se oli tulossa mutta sisällöstä ei ollut täyttä varmuutta. Olen jo vuosia kerryttänyt pisteitä pistekauppaan ja tuossa joulun jälkeen muistin käydä siellä katsastamassa. Edellisestä kerrasta oli ainakin vuosi ellei enemmänkin. Ja olihan niitä pisteitä siellä. Päätin selailla löytyisikö jotakin hankittavaa, ja yllätyksekseni huomasin että pisteeni riittivät enemmän kuin hyvin Samgsung Galaxy Tab A -tablettiin. Se sujahti "ostokoriin" välittömästi. Ja kun pisteitä jäi vieläkin sen verran runsaasti, niin muutaman muunkin tuotteen lisäsin koriin. Parasta tässä (pitkäjänteisessä) pisteiden keruussa on se, että tuotteet lunastetaan pisteillä ja tilaus toimitetaan ilman postikuluja. Eli kaikkien tuotteiden hinnaksi muodostui pyöreät nolla euroa! Toimitusajaksi luvattiin enimmillään 28 päivää, mutta tänään tuli jo pakettikortti. Ja pakkohan se paketti oli hakea vielä illan lopuksi.

LOPPUILTA menikin sitten tablettia päivittäessä ja jokunen appletti asentaessa. Seuraavaksi siihen pitää ostaa suojakuoret että voipi repussakin sitä kuljetella. Eipähän aina tarvitse kuljetella miniläppäriä mukanaan.

KYLLÄ nyt kelpaa käydä nukkumaan :) ■