sun.jpg

 

Tänään käväisin viemässä vanhan kattovalaisimen Konttiin. Vähän aikaa kiertelin mutta mitään en ostanut. Menomatkan tein bussilla kun olisi ollut turhan hankalaa kantaa lamppua koko matka, mutta takaisin tulin kävellen. 

Tuntui kuin kesä olisi tullut takaisin. Aurinko paistoi todella lämpimästi ja piti käydä hakemassa juomapullo huoltoasemalta kävelymatkaa varten, kun en muistanut sitä kotoa lähtiessä ottaa. Ja nämä kelit senkun jatkuvat :) Mua ei haittaa vaikka lokakuun loppuun tai jopa kauemmas mentäisiin kymmenen asteen paremmalla puolella. Eipähän sitten tuntuisi talvi niin pitkältä. Enkä edelleenkään kaipaa sitä lunta.

Kaupasta tarttui mukaan olutsalkku, tosin en mä niistä juo tänään kuin yhden. Sen kunniaksi että uusi lamppu on katossa ja pyykit ovat parasta aikaa koneessa pyörimässä. Ne kun saa pois niin on viikonlopun kodinhoitohommat taas tehtynä. Huomenna salkku reppu ja kavereita moikkaamaan. Pidetään sellainen nollauspäivä. Maanantaina kun ei ole kiirettä minnekään. Tiistaina sitten taas arjessa. mutta siihen on onneksi aikaa :)