can.jpg

Frendi tuli sitten sunnuntaina iltapäivällä, toi tullessaan salkullisen juomaa ja yllätys elementtinä kilon lehtitaikinaa (oli kuulemma niin halpaa), salamia, sinihomejuustoa, paprikaa ja juustoraastetta. Tehtäisiin kuulemma illemmalla suolaista pikkupurtavaa. Sopihan se. Olin mä varmuudeksi pari pakastepizzaa ostanut pakkaseen.

Otettiin siinä juomaa, kuunneltiin musiikkia ja jossakin vaiheessa illan pimetessä tehtiin ne suolaiset. Paprika laitettiin päälle isona palana, mutta juustoraaste jäi jääkaappiin (huomasin eilen päivällä). Hyviä tuli, mukavaa purtavaa oluen seuraksi. Jutut jatkuivat pitkälle aamuyöhön saakka ennenkuin alkoi väsymys tuntua. Kaveri meinasi kävellä kotiin, mutta suostui kuitenkin menemään taksilla kun vähän aikaa asiaa pähkäili. Soitteli sitten eilen iltapäivällä että kotona on ja olo on sen mukainen että että enemmän kuin yksi on juotu. Olipahan emäntänsä aamulla kiitellyt :)

Itsellä meni eilinen kyllä koko lailla makuuasennossa, varsinaista krapulaa ei ollut mutta muuten oli heikko olo. Piti pari kertaa käydä suihkussakin päivän mittaan että vähän piristyi. Mihinkään en jaksanut lähteä.

Tänään sitten taas jo normaalimmassa elämässä. Toisesta painosta tuli tarjous kirjan painamisesta, toisesta uupuu vielä. Hiukkasen korkeammat olivat painokulut kuin oletin, mutta kunhan saan molemmat tarjoukset niin laitan kirjoittajalle. Tänään tulleessa tarjouksessa kappalehinta tippuisi ihan kunnolla jos nostettaisiin painosmäärää hiukkasen. Mutta annetaan asiakkaan päättää.

Internetpalveluntarjoajalta tuli sähköpostia, että he ovat korjanneet ilmoitetun vian ja vieläpä palveluehtojen mukaisessa aikataulussa. Minkä vian? Eihän heillä pitänyt olla vikaa vaan vika oli koneessa (tai käyttäjässä). No, kerätköön irtopisteitä viestillään. 

Huomenna pitää taas palata arkeen ihan kunnolla. Aamusella tiedustella painotalosta erään sidosasun mahdollisuutta onnistua, ja illalla on tiedossa kokous. Siihen väliin vielä muutamat nettisivujen päivitykset, ja eräälle kirjalle pitäisi laskea taittotarjous ja antaa ohjeita siitä, miten aineisto tulee toimittaa.

Toinen kaveri laitteli sähköpostia, oli ostanut uuden sähkögrillin ja kyseli joko pääsiäisenä kokeiltaisiin sitä. No pitkäperjantaille sään salliessa (ei sada) kokeillaan. Mun pitää viedä ulkokäyttöön tarkoitettu jatkojohto viemisinä. Sellainen löytyy kyllä paikallisesta sekatavarakaupasta.

Välillä on ihan hyvä nollata kaikki ja parantaa maailmaa. Seuraavaan kertaan saattaakin taas mennä aikaa. ■