kokous.jpg

EILEN ollutkaan aivan niin lämmintä kuin sunnuntaina mutta ei palella kuitenkaan tarvinnut. Iltapäivän puolella kun tulin kaupungilta oli yksi talon "kukkarouvista" juuri tulossa kukkapenkkiä kaivelemaan, joten päätin kiertää sitä kautta ja vaihtaa muutaman sanan. Pihan karmea ryteikkö (koristepensaat jotka ovat kuivuneet eivätkä ole vuosiin kunnolla viheriöineet) olisivat kuulemma lähdössä (lopultakin) tällä viikolla. Tuumattiin molemmat että kunhan näkee niin sitten uskoo.

SÄHKÖPOSTIIN oli tullut pyyntö tehdä grafiikkaa eräälle artistille. Mukana oli kuvia joita toivottiin käytettävän. Yksi oli sellainen että heitin sen suoraan roskiin, kun se oli rajattu niin että puolet päälaesta puuttui. Otin samoin tein työn alle, jokunen hetki meni kun piti maskata taustat muut ihmiset kuvista pois, mutta sain kuitenkin hyvissä ajoin tehtyä. Laitoin eteenpäin välitettäväksi kun pyyntö tuli välikäsien kautta.

AAMULLA heräsin taas aurinhonpaisteeseen, mutta kymmenen aikaan alkoikin tulla vettä. Ei sitä kuitenkaan onneksi tullut kuin tunnin verran, jonka jälkeen taivas selkeni ja aurinko paistoi. Sähköpostiin tuli vastaus ja pyyyntö vielä hieman muokata laitettua grafiikkaa, joten kun ei kokoukseen ollut kiirettä niin tein muokkaukset ja laitoin uudestaan eteenpäin. Tällä kertaa sain suoran sähköpostiosoitteen jonne laittaa joten jäi se välikäsi pois.

ILTAPÄIVÄLLÄ kun lähdin kohti kokouspaikkaa, niin huomasin että se ryteikkö oli kaadettu. Päivällä kyllä kuulin raivasussahan pärinää, mutta en osannut arvata että ryteikkö sai kyytiä.ö Siinä ne vielä odottavat poiskuljetusta, mutta viimeistään lauantain talkoissa siirretään ne pois. Siihen ei välttämättä kannata pusikkoa istuttaa kun talvella lumet aurataan aina siihen päälle. Mutta onhan meillä lauantaina aikaa keskutella pitäisikö siihen laittaa jotakin

OLIKIN lämmintä iltapäivällä kohti kokouspaikkaa marssiessa.. Huomenna pitänee siirtyä lyhythihaisiin paitoihin, oikeasti tuntui pitkähihainen jo olevan liikaa auringonpaisteessa. 

KOKOUS alkoi vierailevan tähden pitämällä esitelmällä, mutta se ei tuntunut tylsältä kun oli vaihteeksi vieras ihminen puhumassa ja asiasta. Eikä tullut mitään jargonia vaan puhdasta asiaa. Sen jälkeen alkoi sitten normaali kokousosuus. Onneksi ne muutamat kohdat joiden pelkäsin aiheuttavan kokouksen venymisen käytiinkin läpi melkeinpä ilmoitusmenettelyllä. Ne asiat kun ovat vielä niin alkutekijöissään niin ei niistä kauheasti voitu keskustella.

SEURAAVA kokous onkin vasta syyskuussa, ellei juotakin sellaista tapahdu että pitäisi kokoustaa aikaisemmin. Onhan tässä kevään aikana kolmen viikon välein saanut istua kokouksissa joten hyvä että on tälläinen pidempi istuntotauko. ■