giphy.gif

EILEN lähdin iltapäivällä kaupassa käymään kun laatikon tekeminen päässyt kun alkuun. Soijat ehdin keittää mutta sitten piti lähteä tomaatin, sipulien ja sinihomejuuston hakuun.

LÄMPÖMITTARI huiteli taas 25 asteen pinnassa joten melkoisen lämmintä oli kävellä. Ja tietty yritin kiiruhtaa hitaasti ettei ihan yltiöhiki tulisi. Takaisinpäin tullessa tahtoi väkisinkin tulla hiki kun reppu painoi selässä ja eteenpäin oli mentävä.

KUKKAMUMMOT olivat pihassa keinussa istuksimassa joten pakkasin itseni heidän seurakseen tunnin ajaksi ennenkuin lähdin sisään aloittamaan kunnolla sen laatikon teon. Sisällä oli melkein +28 astetta eli uunin lämmitys ei siinä tuntunut enää missään.

ILLALLA käväisin kastelemassa kukkapenkit ja istuin sitten tunnin verran naapurin neidon kanssa juttelemassa ennenkuin koitti aika lähteä keittämään iltakahvit. Ja tuulettimet saivat pöhistä läpi yön.

EIKÄ se viilentynyt vielä tänäänkään. Ei onneksi ollut mitään se kummempaa tärkeämpää tekemistä, joten aamupäivän katselin telkkaria ja iltapäivällä lähdin käymään Lidlillä, hakemaan omenoita ja banaaneja.

TUOSSA alkuillasta katosin sääennustetta ja yöllä saattaisi jopa tulla vettä. Jokin hetki sitten ensimmäiset pisarat osuivat jo ikkunaan mutta vielä ei sada. Tummumaan päin on taivas, ja tänä iltana en menekään kastelemaan kukkapenkkejä kun luotan siihen että taivas huolehtisi siitä.

HUOMISAAMUNA onkin heti heräämisen jälkeen suunnattava jalkahoitajalle ja sieltä sitten toimistolle. Loppupäivän suunnitelmat ovat vielä auki mutta ainahan sitä jotain keksii. Saattaapa olla että menen aloittamaan niiden askelmien asennuksen ellei sitten satu satelemaan iltapäivälläkin. Sääennnusteet antavat vähän erilaisia merkkejä huomiselle riippuen ennusteen laatijasta.

EI muuten ole kuulunut mitään siitä yhdestä kirjasta jonka kaiken tämänhetkisen aineiston olen jo saanut taitettua. Jos tarkoituksena on saada kirja valmiiksi vielä tämän vuoden puolella niin aika äkkiä pitäisi alkaa aineistoa toimittamaan. Elokuulle on tulossa eräs toinen kirja joka ajaa kiireellisyydessään tämän roikkumassa olevan kirjan ohi.

AJATTELIN käydä katsasta massa pihamaalla miltä keli näyttää ja miltä tuuli tuoksuu, ja sitten laittaa iltakahvit ja katsoa vaikka jonkun elokuvan.

HUOMENNA sitten arki alkaa taas ihan kunnolla ja paljon on tehtävää vielä ennen kuin vuosi vaihtuu. ■