wall2.jpg

EILISILTANA ja yöllä (ainakin siihen asti kuulin kunnes nukahdin) tuli vettä ihan kunnolla. Melkoista ryminää piti kun hakkasi ikkunaan ja ikkunalautaan.

HERÄSIN aamulla ennen kellonsoittoa kun auraus/heikoituskalusto rymisteli taas tuossa lähellä. Ja ulos kurkatessa näkyi kuinka lumi oli saanut kyytiä viime yönä. Töihin lähtiessä osa teistä oli aurattu ja osa vain hiekoitettu, mutta niissä kohdin missä oli vähääkään alamäkeä oli kyllä lumikin alkanut kaikota. Hiekoituksesta huolimatta sai kulkea varovasti, kun siellä täällä oli liukkaita paikkoja. Jokusen kerran horjahtelin mutta kaatumatta pääsin onneksi perille.

TÖISSÄ kuulin kuinka eräs työkaveri oli aamulla töihin lähtiessään kaatunut parkkipaikalla ja murtanut kätensä ja on nyt ainakin viisi viikkoa sairaslomalla jos käsi paranee ilman ongelmia. Enpä toivoisi itselleni moista. Töissä oli suht'koht rauhallista, huomiseksi oli roudattu koottavan kalusteen osat odottamaan. En muistanut vilkaista millainen miehitys huomisiltana on, joten saattaa olla että kokoaminen viivästyy.

PITKIN päivää satoi, välillä tihuuttamalla ja välillä kuulemma ihan kunnollakin. Ja koko päivä oli harmaa, hyvä kun taivaan erotti peltiseinästä. Illalla pimeässä kotiin lähtiessä ei uskaltanutkaan kävellä urku auki, kun aina välillä sattui astumaan liukkaalle pinnalle. Keskustaan kaatumatta päästyäni päätin jäädä odottamaan bussia ja tulla loppumatkan bussilla, niin että oli turvallisempaa. Kotona pääsin syömään eilen tekemääni soija-makaronilaatikkoa, ja nyt kun se oli saanut levätä yön yli jääkaapissa niin kyllä se oli hyvää! Ei tarvitse epäilläkään etteikö soija löytäisi tietään makaronilaatikkoon ensikin kerralla, ja miksen voisi nyt kokeilla sitä muuallakin ruuanlaitossa.

YHDEN jakson verran piti taas viivähtää Netflixin seurassa. Vielä jäi jokunen jakso odottamaan tulevia iltoja, mutta huomenna pitäisi kokeilla jaksaa aloittaa sen lehden taitto. Torstaina on palaveri sitä koskien töiden jälkeen, silloin varmistuu lopullisesti mitä lehteen laitetaan.

HUOMENNA on taas iltavuoro. Edelleen satelee vettä ja lämpötila on plussan puolella. Vielä on mietinnässä menenkö jalan vai bussilla. Riippuu vähän siitä miltä aamulla näyttää. Ainakin pitää varata enemmän aikaa jos kävelen; ja pitäisi mun kyllä poiketa postissa laittamassa muutama ystävänpäiväkortti postiin, niin senkin vuoksi olisi suotavaa mennä kävellen.

PERJANTAINA saattaa olla vielä töiden jälkeen käytävä syömässä jossakin, kun eräs yhteistyökumppani laittoi viestiä että voisi tarjota sapuskat. Ehdotti ystävänpäivää tai sitten kahden viikon päässä olevaa perjantaita, joten mä ehdotin josko mentäisiin tällä viikolla niin olisi sekin asia alta pois. Vastausta odottelen.

VIIKONLOPUN suunnitelmat ovat alkaneet muotoutua. Lauantaina lähden puolison luokse ja palaan maanantaina, kun sattuu olemaan viikkovapaa viikonlopun jatkeeksi. Mutta käydään nyt töissä ensin vielä jokunen päivä. ■