rain.jpg

VIIME yönä alkoi vesisade elokuvaa katsellessa ja se jatkui koko yön. Yöllä herätessä kuulin kuinka sade hakkasi ikkunaan ja ikkunapeltiin. Ja aamulla satoi edelleen. Kuitenkin sen verran verkkaisesti että jalan saatoi lähteä liikkeelle. Saikin olla varovainen: paikka paikoin oli kohtia joissa meinasin lentää pyrstölleni, mutta enemmän tai vähemmän taidokkailla balettiaskelilla sain pysyttyä pystyssä. Ja melkein koko päivän satoi muutamaa pikku taukoa lukuunottamatta, ja sataa edelleen. On tuosta sateesta ainakin se hyvä puoli että lumet saavat kunnolla kyytiä heti kun aurinko vain suvaitsee näyttäytyä.

EIPÄ kuulunut roll-upin tilaajasta tänään mitään. Pitää huomenna laittaa viestiä jos ei kuulu. Kun se kuitenkin ensi viikolla haluttiin painoon, niin mennään nyt sillä aikataululla. Ennenkuin jatkoin omaa kirjoitusurakkaani, siivosin erään ylläpitämäni sivuston arkisto-osuutta. Olisin voinut tehdä sen jo muutama viikko sitten mutta unohdin sen kokonaan, kunnes tänään ykskaks tuli mieleen. Helpoin homma oli poistaa kaikki tiedostot palvelimelta, mutta sitten oli useampia sivuja jotka piti päivittää, mutta nekin sain tehtyä. Tänään sain ensimmäisen osion omasta tekstistä valmiiksi, ja kymmenisen sivua oli tullut. Jos loputkin osat jäävät tuohon tai sen alle niin tavoitteessa ollaan. Silloin sivumäärä ei kasva liikaa.

HUOMENNA pitää käväistä kirjastossa kun eräs varaamani kirja on saapunut reilun puolentoista kuukauden odottelun jälkeen. Ilmoitus tuli vasta kello 18 aikaan joten en enää viitsinyt lähteä sinne säntäämään. Ehdin mä huomennakin, vaikka samalla reissulla kun kipaisen kaupassa. Tänään en muistanut ostaa kahvia, joten nyt illalla juodaan teetä niin että jää aamukahvitarpeet. Ja huomenna tulee sen kirjan aineiston toimittajakin. Sekin pitää sovittaa aikatauluun niin etten ole ihan toisella puolella kaupunkia siihen aikaan kun olisi tulossa.

VIELÄ pitää laittaa iltatsaikat tulille ja sen tullessa etsiä joku leffa katsottavaksi. Ottaisiko ihan summassa jotain vai katsastaisiko hieman tarkemmin millainen elokuva on ennenkuin katsomispuuhiin ryhtyy. ■