leaf.jpg

Eilinen kokous meni tunnissa läpi. Lauantaina ja sunnuntaina voisin alkaa työstää kokouksen antia. Menee kuitenkin maanantaille ennenkuin kaikki aineisto tulee ja on varmistettu tuleeko sponsori mukaan ja millä tavalla. Samalla esitin toiveen että voisin lokakuussa käydä Tampereella päivän mittaisessa koulutuksessa, jos kurssimaksun korvaamiseen suhtaudutaan myötämieleisesti. Alustavasti vihreä valo paloi, mutta pitää vielä odottaa ihan virallista päätöstä.


Iltasella Facebookissa ollessani tupsahti viesti ruutuun "oletko sinä se-ja-se Iisalmesta?" Vastasin etten ihan ihan Iisalmesta mutta siellä kysyjän kanssa kyllä nähtiin, olihan siellä porukkaa ympäri Suomea (kysyjä oli Hänen nykyisestä kotikaupungistaan). Sitten tuli kaveripyyntö ja sen hyväksyttyäni aukesi chatti-ikkuna. (Iisalmessa ollessa tuli tutustuttua uusiin ihmisiin ja verkostoiduttua, ja tämän uuden FB-tuttavuudenkin kanssa keskustelin melkoisen tovin. Siinä keskustelun lomassa kävi ilmi työpaikkani ja jonkin verran kerroin Hänestä keskustelun lomassa). Eilisiltaisessa chattikeskustelussa kävi ilmi että FB-tuttavuuteni tuntee/tietää Hänet jotakin kautta, mutta en udellut siitä sen enempää. Mainitsi vain että ei oikein hyvin taida mennä Hänellä tällä erää. (Enpä siitäkään sen kummemmin viitsinyt udella, kun olen kerran tarjonnut ystävyyttäni ja jeesiä mahdollisuuksien mukaan, mutta Hän katsoi ne tarpeettomiksi). Pientä yhteistyötä viriteltiin keskustelussa, kunhan päästään syksyssä eteenpäin niin katsotaan sitä tarkemmin.


Tämän päivän palaveri oli ohi puolessa tunnissa, ja kyllä tuntui mukavalta keskustella asiansa osaavan ja asioihin paneutuvan henkilön kanssa. Jäi aivan toisenlaiset fiilikset kuin siitä keskustelusta, jossa kaikki suurin piirtein esiteltiin kuin idiootille. 

Kadulle päästyäni ryöpsähti yht'äkkiä rankka sadekuuro ja ukkonenkin jyrähti pari kertaa. Tosin kuuro oli ohi muutamassa minuutissa eli kauaa ei joutunut sateensuojassa odottelemaan. Kiepahdin hakemassa kaverille kaapelin ja laitoin sen postin hoteisiin kun ei nyt ollut asiaa sinnepäin. Saapahan huomenna tehdä kytkennät loppuun.

Huomenissa pitää käydä viemässä esite painoon, ja jos leffalipun väsään valmiiksi niin senkin voisin jättää saman tien tehtäväksi. Kummallakaan ei vielä tulenpalavaa kiirettä ole mutta on mukavampaa hoitaa asiat heti alta pois. Tuossa kuitenkin on muitakin hommia odottelemassa, ja lokakuun lomakin lähenee hurjaa vauhtia. Lunta en kaipaa mutta lämpötila kun pysyttelisi jonkin aikaa 10 - 15 asteen tienoilla, niin mulle kelpaisi. 

Illan päätteeksi katastrofi, San Andreas. Eipä tuo juuri ole kehuja kerännyt, mutta enköhän mä jaksa sen katsoa ennenkuin siirryn American Horror Storyn pariin.

san.jpg