than.jpg

KESKIVIIKKOAAMUN tärkein tehtävä oli kopioida työkoneelta kaikki siellä olevat duunit joko arkistolevylle, tai pari keskeneräistä tuolle pienemmälle. Samalla tuli siivottua työkoneen levyäkin. Kopioinnin jälkeen ajoin taas yhden diagnostiikan, ja löysihän se korjattavaa. Pitäisi kai vielä ajaa Windowsin asennuslevyltä pari muuta korjausohjelmaa, koska ei levy vieläkään ole kunnossa; päivitykset eivät vielä asennu. Mutta niitä mä en nyt jaksa ryhtyä tekemään.

TORSTAINA tuli sitten odotettu viesti että opuksen 2 saa viedä painoon. Tarkastin vielä kerran aineiston ja sitten iltapäivän askareena kävelin painoon jättämään työn sinne. Olisin toki voinut laittaa pilveen ja ilmoittaa latauslinkin, mutta kun kansi oli tavallisuudesta poikkeava, niin katsoin viisaammaksi mennä suoraan paikan päälle mallin kanssa. Pari viikkoa ja sen pitäisi olla valmista.

TÄNÄÄN tein siihen kolmanteen opukseen viimeiset hienosäädöt. Tai ei siinä ollut muuta isompaa kuin yhden kuvakollaasin tekeminen. Ei oikein tahtonut tulla sellaista mikä olisi miellyttänyt, kunnes päätin jättää yhden kuvan kokonaan pois (sen poisjättäminen ei varmaankaan haitanne kun se ei mikään erityinen kuva ollut) ja lopuilla kuvilla sain sellaisen kollaasin jonka kelpuutin sivulle. Laitan sunnuntai-iltana toimittajalle linkin josta voi käydä PDF:n koneellensa hakemassa. Jos hyvin käy niin saadaan ensi viikolla pakettiin.

TÄNÄÄN laitoin vielä muistaessa opus kakkosta koskevan laskun liikkeelle. Eipähän jää laittamatta. Ja kun toimittaja "tekee heti eikä jää miettimään", niin saa nähdä koskeeko sama myös laskujen maksua.

VIIKONLOPPU onkin taas kokonaan omaa aikaa, ensi viikonloppuna saattaa olla että tulee syömävieraita. Varmistuu tuossa viikolla. Ja kesäaikakin päättyy taas reilun viikon kuluttua. Saisi kyllä lopettaa kokonaan tuon kellojen kanssa rukkaamisen. Ja jos ensi viikolla muistaisi käydä hakemassa hautakynttilät, niin ei tarvitsisi niitä viime hetkillä lähteä hakemaan. Tosin on siellä hautausmaan portilla yleensä joku ollut aina myymässä havuja ja kynttilöitä, jos ei ehdi eikä muista.

ENSI viikolla pitänee soitella arvauskeskukseen kun ei näytä tuo jalkavaiva itsekseenkään paranevan. Onhan se jo kesästä asti ollut ja kun ei parane vaan pikkusen pahenee niin kai sitä on käytävä näyttämässä. Tietääpähän sitten mitä se on. ■