coffeee.jpg

OLIPA ankea herätys. Yön katselin todella skitsoja unia, ja sitten oli aamukahvi/palakielto. Muuta ei saanut juoda kuin vettä - tai mehua, mutta sitä ei ollut. Kun on tottunut saamaan aamulla melkeinpä ensi töikseen kahvia, niin kyllä ilman on vaikeaa herätä. Parin plusasteen lämpötilassa kohti labraa tallustaessa tuntui siltä että herääminen ei onnistu sitten millään. Ja kun labrassa jouti odottamaan lämpimässä aulassa, niin nukahtaahan sinne meinasi. Lopulta pääsin erittäin mukavan näytteenottajan hoteisiin, ja tällä kertaa riitti kaksi putkiloa. Perjantaina on tulokset. Heti labrasta päästyäni suoraan suosikkikahvilaan, ja iso muki kahvia ja seuraksi kinkkupiirakka. Ja tietty santsikuppi. Poislähtiessä vielä illaksi rukiinen puolukka-kinuskileivos. Sen katsoin ansainneeni. Kun kerran keskustassa pyörin niin käväisin kaupassa samantien, ja kaupasta sitten taas koneelle.

PÄIVITIN erään sivuston ja samalla siivosin kansioita palvelimella, kun siellä näytti olevan sen verran vanhaa tavaraa että ne sai jo huoletta poistaa. Sen jälkeen taas sen joulukortin kimppuun. Olikin vaihteeksi päivä kun kukaan ei häirinnyt vaan sai rauhassa puuhastella.

TÄSSÄ illalla vielä sivun verran sitä sarjakuvaa, niin on siihen asti tehty kuin olen juontakin keksinyt. Nyt pitäisi keksiä juonenkäänne jonka kautta päästään tarinan loppuun. Vielä ei ole mitään mieleen tullut - mutta jospa ensi yönä näkisi jotain unta josta voisi jotakin ammentaa.

LOPPUILLAKSI ovat vaihtoehtoina TwinPeaks tai leffa. Ajattelin ensin katsastaa jonkin aikaa TP:iä ja jos e ei nappaa niin kurkata löytyisikö joku leffan tapainen. ■