cook.jpg

VIIME perjantaina saivat matot piiskaa ja pääsivät pihamaalle tuulettumaan siksi aikaa kun siivosin huushollin. Puoliso oli tuli lauantaina tänne viikonloppua viettämään. Ja kun siivous oli ohi, tekaisin vielä kinkku-juustotäytteisen murekkeen kypsymään ettei lauantaina tarvinnut kuluttaa aikaa sen tekemiseen.

PUOLISO tuli lauantaina ja juuri ennenkuin hän saapui alkoi tulla lunta ihan urakalla. Ei tarvinnut kaavailla että oltaisiin käyty jonkin sortin lenkillä. Jouduimme kuuntelemaan musiikkia ja katselemaan elokuvia. Illalla kaitoin murekkeen uuniin lämpiämään, samaan aikaan aloittelin perunamuusin ihan oikeista perunoista, ja syömisen aikana paistui vielä Tarte Tatan jälkiruuaksi. Kun puolison edellisestä käynnistä oli niin paljon aikaa, piti ihan herkutella.

SUNNUNTAINA iltapäivällä lähdettiin kaupungille, ja kun olimme siellä aikamme pyörineet oli puolisoni aika suunnata kotiin valmistautumaan seuraavan päivän töihin lähtöön. Mulla oli edellisen päivän tiskit odottamassa :)

TÄMÄ alkuviikko onkin mennyt enimmäkseen kokousjärjestelyjen parissa. Kun nyt pidetään isompi kokous verkossa, on huomioitava kaikenlaista, esimerkiksi äänestysjärjestelyt.

VIIME viikolla tuli kannen toteutus erääseen kirjaan, ilmestyy sekä painettuna että sähköisenä ja eri kokoisina. Kansien pitäisi olla valmiina tällä viikolla, mutta lupauksista huolimatta ei puuttuvia logoja ja tekstejä tullutkaan maanantaina. Huomenna pitäisi kuulemma tulla.

KAIKEN touhun keskellä olen saanut sitä leikekirjaa taitettua eteenpäin, vaan on siinä vielä hommaa. Tavoitteena on saada yksi osio valmiiksi tämän viikon aikana, niin että ei näillä näkymin jäisi kuin yksi iso osio enää tehtäväksi.

VAIKKA öisin pakkaslukemat ovatkin pyörineet -20 asteen paremmalla puolella, niin kyllä päivisin aurinko vaan lämmittää. Eilen ja tänään oli lähes pakko lähteä lenkille aurinkoiseen kevätpäivään, eikä se tuntunut lainkaan kylmältä vaikka yli kymmenen pakkasastetta oli päivälläkin. Nyt ovat ennusteet muuttuneet, eikä niin hirveitä pakkasia olekaan enää luvattu kuin oli vielä viikon alussa ennusteissa.

ALKUVIIKOLLA pääsin varaamaan korona-rokotusajan muutaman tunnin sinne yritettyäni. Huomenna on päivällä rokotusaika, ja sitten sen jälkeen käydään puolison kanssa kahvilla. Hänkin joutuu vapaapäivänään tulemaan hoitamaan asianajajan kanssa maakauppajuttuja.

JOS seuraava kirjoitelma tulee venäjän kielellä, niin se on vain rokotteen sivuvaikutuksia. ■