wint.jpg

Hämärän jo laskeutuessa piti lähteä kaupassa käymään. Suuntana oli Lidl, sillä lähdevesi oli hankintalistalla. Koko päivän pysytteli pakkasella, joten lumi pysyi maassa. Nyt satanut lumi oli optimaalinen määrä minulle, mutta kyllähän sitä lisää tulee. Olihan siellä paikka paikoin liukasta mutta kaatumatta selvittiin.

Tietyssä kohdassa matkaa jostakin syystä tällä kertaa tuli vahvasti mieleen se kerta, kun ensimmäisen kerran saatoin Häntä kotiinsa. Johtuikohan se lumesta? Vaikka tässä jo monta kertaa olen samaa reittiä kulkenut, ei koskaan ennen se ole sillä tavalla tullut mieleen. Ja nyt kun aikaa on kulunut enemmän, tiedän senkin miksi yhteydenpito loppui. Ei se johtunut siitä mitä tein, vaan siitä mitä en tehnyt.

Huomenissa pitäisi siistiä kämppää, kun viikolla tulee eräs ihminen tietokoneensa kanssa käymään. On asentanut W10:n jo pariin kertaan, mutta eräät ongelmat on ja pysyy. Pitää vain päiväsellä muistaa ostaa verkkokaapeli niin saan sen sen rakkineen kiinni verkkoon. Mullahan kaikki laitteet on langattomassa, mutta nämä fixauskoneet pistän mieluummin kaapelilla. Edellinen kaapeli kaverille, joka tarvitsi toisen kaapelin. Eipä tullut silloin ajateltua, että olisihan tuo itsekin voinut sen ostaa.


Tammikuun kolmannelle viikolle pitäisi kuulemma ottaa lomaa ja lähteä Tampereelle. Alustavasti sovin että sopiihan se,  Enpähän muista milloin olisin Tamperetta viimeksi talviaikaan käynyt katsomassa. Ja ehtisipä sitten käydä testaamassa sen tumman oluen, jonka jo aiemmin bongasin. Vielä nyt ei kuitenkaan uskalla ihan varmaksi sopia, mutta viikonloppuna ilmeisesti tavataan ja silloin voipi sitten miettiä asiaa. Ja samalla miettiä meniskö Onnibussilla vai junalla.

Jostain syystä ajatus ei kulje... ■