sataa.jpg

AAMULLA oli hieman vajaa +2 astetta ja vettä satoi. Oli alkanut jo joskus yöllä, kun näkyi osa lumesta jo sulaneen pois. Päivällä töihin lähtiessä satoi edelleen ja piti hieman katsoa että mihin astui kun sen verran liukkaita kohtia oli. Oli siinä ja siinä että kastelisinko sateenvarjon mutta tyydyin jättämään sen rullalle käteen ja laittamaan hupun päähän. 

TÖISSÄ meni ihan  mukavasti, iltaa kohden alkoi asiakasvirta hiljetä, varmaankin sateen takia. Näytti sade voimistuneen illalla kun pihalla muutaman kerran kävin. Saatiin putiikki kiinni ihan ajallaan. 

KOTIINPÄIN kävellessä satoikin sitten reippaammin. Oli sateenvarjolle käyttöä. Onneksi ei kuitenkaan tuullut joten lähes kuivana pääsin kotiin. Sääennuste on muuttunut siltä osin että koko huomisenkin sataisi vielä vettä, ja mittari saattaisi kavuta jopa 6-7 lämpöasteeseen. Siinä kyllä saisi nuo lumet kyytiä.

HUOMENNA (tai oikeastaan jo tänään) on vapaapäivä, ja ajattelin josko kokkaisin lihapullakastikkeen viikonloppua varten. Voisin sitten viedä lauantaina mukanani kun lähden puolison luo pientä lomanpätkää viettämään. Tietty jos vettä tulee reippaammin niin ehkä jätän kaupassakäynnin sikseen, kun onhan mulla vielä perjantai-ilta aikaa kokkailla. Ja en mä kyllä ole edes luvannut että toisin soosia mukanani, mutta olisihan se kiva yllätys.

TÄNÄÄN en taida enää telkun ääressä viitsiä viihtyä, menen sen sijaan kirjan kanssa peiton alle ja sitä kautta unten maille. ■