Kuva1320.jpg

AAMUSELLA sääennustetta katsoessani ei sadetta ollut luvassa, mutta sitä kuitenkin saatiin. Pitkin päivää pieniä kuuroja ja iltaa myöten vähän yhtenäisempää sadetta. Mutta mikäs siinä kun saa olla neljän seinän sisällä.

TYÖN alla olevaan kirjaan liittyen yksi kirjoittajista soitteli, ja kertoi että kyllä hänen juttuunsa tulee se täydennys jota kaipailin. Oli vain kirjan toimittaja antanut ymmärtää että kaikki tulee olla valmiina nyt ja heti. Kiitteli sähköpostista jonka laitoin jo aiemmin kertoakseni että aikaa on tehdä puuttuva lisäys, ja ihan käsinkirjoitettu versiokin kelpaa. Oli kuulemma ollut jo mukana ja valmiina silloin ensi tapaamisessa mutta hän ei ollut uskaltanut sanoa mitään kun kirjan toimittaja niin vaativasti käyttäytyi. Pyysi minua mukaan ensi viikon palaveriin. Toisaalta se olisi ihan hyvä idea, voisin siinä vastata mahdollisesti esille tulleisiin kysymyksiin. Pitää kuitenkin varmistaa että voin osallistua enkä astu kirjan toimittajan varpaille.

SIHTEERI kävi valittelemassa ettei tulostin tulosta toimittamaani värillistä PDF-tiedostoa värillisenä vaikka hän kuinka vaihtaa tulostimen ominaisuuksista värit päälle. Piti käydä näyttämässä että missä kohtaa on väkänen väärässä kohtaa, se kun on korkeamman tason ohjauskäsky tulostukseen kuin tulostimen ominaisuudet. Saipahan iltaa varten värillisiä tulosteita :)

TÄNÄÄN alkaa Scream Queens uudella tuotantokaudella, pakko kai se on katsoa onko samanlaista sekoilua kuin ensimmäinenkin. Eilisiltana katsoin X-Men: Days of Future Past'n kun en siitä oikeasti mitään muistanut. Yhtä leffaa pidän edelleen reservissä viikonloppua varten, että on jotakin katsottavaa jos telkku ei tarjoa ajanvietettä. S*nnan tarjoamisessa Maikkari kyllä kunnostautuu. Eipä juuri enää ole mitään mitä viitsisi Maikkarilta katsoa.

HUOMISEEN päivään voisi yrittää mahduttaa käynnin Kontissa, voisin viedä pelejä ja muuta tavaraa nurkista sinne. Ja paluumatkalla voisin yrittää muistaa ostaa hautakynttilät valmiiksi, ei tarvitsisi sitten kuun vaihteessa niitä rynnätä etsimään. Tosin sateella en viitsi lähteä.

KUKKASIPULIT odottavat maahanpääsyä. MIkäli viikonloppuna on poutaa sen verran että istuttamaan pystyy, niin päsevät multaan. ■