mushr.jpg

 

Tänään kun oli mukavan lämmin päivä ja aurinkokin paistoi, niin alkuillasta kävin konttaamassa pihamaalla ja kaivoin kukkasipulit multaan. Toivottavasti ensi keväänä sieltä nousee jotakin :) Takapihalle oli noussut komeahko kärpässieni. Jätin sen paikalleen, tuskinpa kukaan sitä syömässä käy. - Nyt keli muuttui taas, vettä tulee melkolailla reippaasti, vaikka muistelen että aiemmat ennusteet eivät sadetta luvanneetkaan.

Päivällä piti hypätä ajassa reilusti eteenpäin: tuli pyyntö tehdä pikkujoulumainos! Osasin kyllä odottaa että sellaisia alkaa tulla, mutta olihan se vähän outoa ryhtyä miettimään joulua tässä vaiheessa. Kyllä mä sen tehtyä sain ja laitettua jo eteenpäinkin. Tai oikeastaan tein pohjan grafiikkoineen johon voivat sitten laittaa halutut tekstit ja tiedot. Ohjelma ei kuulemma ole vielä valmistunut, joten jätin sen lisäämisen tilaajan harteille.

Itse en joulusta kaikkine kaupallisine lieveilmiöineen ollenkaan perusta. Jos olisi mahdollista poistua Suomesta joulun ja uuden vuoden ajaksi, tekisin sen. Mutta pelkään että tänäkin jouluna tulee taas kutsu joulupöytään, ja toistaiseksi en ole keksinyt syytä jolla voisin kieltäytyä enkä halua pahoittaa kutsujan mieltä.


Entisellä työpaikalla olisi (taas) paikka auki. Hakuaikaa on ensi viikon puoliväliin asti, mutta en vielä tiedä haluanko hakea sitä vaiko en. Haku on helppo tehdä nettilomakkeella, joten vaikka lomalla olenkin voin tehdä hakemuksen jos sellainen päätös syntyy. Jotensakin mulla on kyllä tunne, että se paikka on pedattu jo valmiiksi eräälle henkilölle. Jos ko. henkilö toimeen valitaan, ei siellä meno tule muuttumaan. (Valitettavasti jouduin huomaamaan että hänellä ei kaikilla osa-alueilla vahvuuksia välttämättä ole niin paljon kuin tarvittaisiin).


Huomenissa pitänee pakata kapsäkkiin lumpui ja rätei sen verran että viikon pärjää. Lisää voin tarvittaessa käydä ostamassa lomallakin, kun ei ihan keskellä korpea kuitenkaan olla. Eihän sieltä ole kuin kolmisenkymmentä kilometriä kaupunkiin. Ja varmaan siellä kaupungissa tulee käytyä, ei sitä nyt viikon ruokia kerralla viitsi viedä. Eikä kaljaakaan mahdu kyytiin viikon tarpeiksi :) ■