invo.jpg

Aamupäivällä tuli viesti, että kansi on nyt OK. Mutta säädöt eivät loppuneet. Yksi kuva on vielä vaihdettava. Kuvaaja kuulemma laittaa kuvan illalla kotiin päästyään tekijöille. ja mä saanen sen sitten aamulla. Toivottavasti on oikea kuvatekstikin liitteenä, ettei tarvitse sitä enää erikseen kysellä. Ja saataisiin opus lopultakin painoon. "Kunhan kirjat tulee, saat oman kappaleen ja juodaan kuoharit =)"

Päivällä käväisin postissa hakemassa kirjapaketin. Pitikin jäädä katoksen alle odottelemaan kun sadekuuro yllätti. Ei se kauaa kestänyt eikä vettä kaatamalla tullut, sen verran kuitenkin että ettei viitsinyt sinne lähteä kastumaan. Ja kun kuuro loppui ja olin sopivasti hollilla, niin päätin taltioida katoavaa kaupunkikuvaa. Pitihän sen paketin sisältöä heti vilkaista kun taas työn ääreen pääsin. Näytti todella hyvältä, kannen metallipainatus oli kyllä nappivalinta. Kyllä tätä opusta kelpaa työnäytteenä esitellä. 

Huomenna voisi ottaa vielä muutaman kuvan lisää niiltä nurkilta, niin olisi sekin paikka tallennettu kuviksi. Ei taida enää yhtään yritystä toimia kuvaamissani tiloissa; saa nähdä milloin aletaan pistää niitä rakennuksia murskaksi. Hienoja suunnitelmia alueen rakentamiselle on, mutta tottakai joku on taas vastahankaan, niin että saa nähdä milloin rakentaminen pääsee oikeasti käyntiin. Toinenkin paikka on, jonka ohi/kautta pitäisi kävellä ja ottaa sieltäkin muutama kuva muistoksi, muuttuu nimittäin sielläkin asuntoalue melkolailla. Tuossa kotimatkan varrella oli aiemmin pieni mäntymetsikkö. Otin siitä kuvituskuvia pari vuotta aiemmin, ja eräänä viime kesän aamuna vuosi sitten olikin kaikki puut nurin. Ja nyt siihen on noussut useampi kerrostalo. Jonkinlaiseksi harrastukseksi on tullut kuvata muuttuvaa kaupunkimaisemaa.  

Illan päätteeksi The Invoking 2. Sinänsä mielenkiintoista olin ryhtyä katsomaan tuota elokuvaa, kun ei tiennyt yhtään mitään, mitä elokuvassa tulee tapahtumaan. Itse elokuva koostuu useammasta lyhyestä tarinasta. Osan juonenkäänteistä arvasi, mutta silti jaksoi katsoa loppuun asti. Ei maailman paras mutta ei huonoinkaan.

Although hundreds of disturbing paranormal events occur every year, most of these chilling encounters go unreported - until now. Bear witness as hapless victims experience the unspeakable terror of confronting demonic forces, murderous poltergeists and other evil entities that are dead set on claiming their souls. Descend into an abyss of waking nightmares as these bloodthirsty, malevolent spirits seek to possess their prey and drag them-kicking and screaming-down to hell. ■