spring.jpg

AAMUPÄIVÄLLÄ en oikein viitsinyt lähteä pihalle askaroimaan kun oli parturi iltapäivän puolella. Kun en yleensä seuraa kelloa pihatöissä, niin varaana olisi ollut että olisin autuaasti möyrinyt pihamaalla vielä silloinkin kun olisi pitänyt istua jo parturintuolissa. Ajattelin jättää pihahommat siihen kunnes palaan kaupungilta.

PARTURINI kertoi että hiljaista on ollut korona-aikaan mutta nyt on taas alkanut puhelin piristä. Eilisaamuna kun soittelin hänelle heti avaamisaikaan niin oli jo päivä varattu täyteen, ja seuraava vapaa aika oli tänään iltapäivällä ja sen otin. Nyt oli jo korkea aika että koronatukka lyheni. Ja samalla saatiin taas jutella puutarhahoidosta ja istutussuunnitelmista.

PARTURISTA päästyäni suuntasin ottamaan kuvan eräästä aidasta joka voisi olla suuntaa antavana tuohon meidän pihan rinteeseen. Kun aurinko paistoi niin niin upeasti ja vapaita penkkejäkin löytyi, niin mä jäin sinne istuksimaan. Ja yllättäen huomasin että olin istuksinut siellä pidempään kuin oli ajatellutkaan. Piti lähteä suuntaamaan kauppaan ja siitä kotiin.

KOTIPIHASSA oli kellon alkaessa lähennellä puolta neljää, ja aioin tulla suoraan sisään mutta kun Kukkamummo I oli siinä pihalla niin en kehdannut ohi kulkea. Kun oltiin siinä aikamme rupateltu, niin kerroin lähteväni iltapäiväkahvin keittoon ja tälle päivälle suunnittelemani pihatyöt jäävät kyllä huomiselle.

HUOMENNA pitää käydä apteekissa tankkaamassa pillereitä ja siitä ajattelin jatkaa ostamaan sitä teippiä, rautasahan, pikasementtiä, sangon ja mustaa maalia. Moska pitää hakea toiselta suunnalta, mutta ehdin sen vaikka torstaina tai perjantaina. Huomenna vähän kaivelen sitä kohtaa mihin aita on tulossa niin että näen kuinka sulaa se on. Todennäköisesti menee toukokuun puoliväliin ennenkuin aloitan asennuksen.

TÄNÄ iltana jatkuu FDTD:n katsominen. Kolmas tuotantokausi on saatu alulle, ja tällä viikolla saattaa tulla katsotuksi kokonaan. ■