Niin se loppui tämä lomanpätkä. Huomenna on tosin vielä viikkovapaa, ettei ihan kylmiltään töihin joudu :)  Katselin muutaman kuukauden eteenpäin (ajalta jolla lomia pidän) ja jos vuororytmi ei muutu, niin iltavuorossa ollaan aina lomilta palatessa. Yhtään lauantaivuoroa ei koko jaksoon mahdu - otin lomat niin että lauantait sattuvat lomaviikkoihin. Tosin muutoksia saattaa tulla, varsinkin jos nyt pitää perehdyttää uusi kaveri.

Toukokuun toisella lomajaksolla saattaa jo päästä pihalle maata kuoputtamaan, kesäkuun alussa viimeistään. Viime kesänä jäi tekemättä kaikki kaavailtu, joten pitää hoitaa ne kuntoon tänä kesänä. Päivällä kävin katsomassa, tulppaanit ovat tällä hetkellä nousseet enemmän kuin pari vuotta sitten istuttamani narsissit. Syksyllä pitänee piilottaa taas joitakin sipuleita nurmikkoon. Onneksi talossa asuu mummoja, jotka hoitavat kukkapenkit kun itse ei ole paikalla.

Heinäkuun alussa on pari viikkoa lomaa. Mieli tekisi lähteä jonnekin, mutta kun ei toistaiseksi ole mitään idean poikastakaan. Yleensä lähden reissuun viikon - kuukauden varoitusajalla; tosin paras on se että äkkilähtönä suoraan töiden jälkeen reissuun. On mulla jo jonkin aikaa pyörinyt mielessä ajatus palata erään kuvateoksen kuvauspaikoille, ja ottaa kuvat siitä, miltä samalla paikalla nyt näyttää. Pari kolme päivää siinä menisi. Ajatuskin on siitä, kuka voisi lähteä mukaan, mutta pidetään se toistaiseksi ihan idean asteella. Ja enhän mä voi varmaksi vannoa, että duunit päättyisivät kesäkuun lopussa, mutta katsellaan mitä tuleman pitää.

Tulevan kevään/kesän suunnitelmiin kuuluu kuitenkin fillarin hankinta. Ja sitten kun se on hankittu niin aloittaa pyörälenkit, Ensin toki maltillisesti mutta kunnon kohentuessa pidentää reissuja. Tämän kesän/syksyn aikana pitää kuntoilla pois tuo etupuolelle kertynyt "reppu". Katselin mä kuntosalejakin, mutta melkoisen suolaiset hinnat niissä vain on. Mieluummin fillaroin ja lenkkeilen. Oikea polvi aina silloin tällöin kiukuttelee, eli mitään raskaita jalkakyykkyjä ei salilla edes voisi tehdäkään. Kävely ja fillarointi ovat sille parasta liikuntaa.