good.jpg

No tai aamu ei kovin hyvä ollut. Ystäväni remonttimiehet ilmaantuivat alakertaan ja aloittivat taas ennen kellonsoittoa. Luulin jo että kaikki olisi siellä kunnossa mutta ilmeisesti ei ollutkaan. Jospa tämä oli viimeinen kerta.

Sähköpostiin paukahti viesti siitä viiden kirjan pumpsista, jonka aineistoa piti tulla jo helmikuun lopussa. Olivat saaneet projektille kaksi kuukautta lisäaikaa, ja olivat kuluttaneet saamaansa aikaa aineiston hiontaan ja viime hetken tarkastuksiin. Nyt aineistoa alkaa tulla pääsiäisen jälkeen. Edelleen sopii aikatauluun.

Päivällä tuli puolestaan viesti siltä taholta, jota olisin mielelläni laskuttanut jo helmikuun alussa. Nyt tuli kuitenkin viesti että laitahan laskua. Ovat ilmeisesti saanet mietittyä maksatuksensa ongelman. Mitäs siinä, sinne lähti lasku.

Toimiston koneen W10:n asentumisen jätin tarkoituksella päivän viimeiseksi työksi. Ja kannatti. Puoli tuntia katselin ruutua "Windowsin päivitystä alustetaan. Älä katkaise virtaa tietokoneesta.". No katkaisin kuitenkin, ja uudelleenkäynnistyksessä päivitys jatkui ihan normaaliin tapaan. Syystä tai toisesta ei Windows osannut jatkaa itse loppuun asti. Piti sitten vielä käydä updatessa piilottamassa ne W10:n asennusta valmistelevat tiedostot. Taas vähäksi aikaa. Tuntuu tuo KB3035583 olevan sitä sorttia että se tahtoo tulla uudestaan ja uudestaan, kun Mikk$ofta laittaa sen taas uudestaan jakoon tärkeisiin päivityksiin. Javan automaattiset päivitykset pitäisi muistaa vielä estää. Olihan se mielessä kun aloin noita W10 päivityksiä poistaa/estää, mutta sitten se unohtui. Pitää tehdä se maanantaina niin ei kiusaa enää.

Kotiin tultua makaronilaatikon laittoon. Eilen jäi sinihomejuusto ostamatta joten päätin laittaa valkosipulia. Sen verran laiskotti kuitenkin että en jaksanut tuoreita kuoria ja murskata vaan laitoin valkosipulitahnaa. Se olikin taas tujumpaa, ja kun sekaan meni vielä chiliäkin, niin muutaman tunnin ruokailun jälkeen huulia poltteli mukavasti. Ei pahasti vaan sillä tavalla mukavasti kun olet syönyt sopivan tulista ruokaa.

Huomisaamuna ei kello herätä vaan herään omia aikojani. Mitään isompaa ei ole suunnitelmissa, pyykkikone pyörii illan päätteeksi. ■