vuo.jpg

AAMULLA oli pakkasta yli 11 astetta ja kävi melkoinen tuuli eli tällä kertaa matka taittui bussilla. Päivä menikin taas "pulpetissa" istuessa mutta luennoitsijoina oli kaksi naisihmistä joilla juttua riitti, joten päivä meni melkoisen nopeasti vaikka tylsääkin asiaa mukaan mahtui. Eikä neljän aikaan sen lämpimämpää ollut, joten melkoisen reippaasti sai laittaa jalkaa toisen eteen kun piti kaupassa poiketa.

EILEN tuli iltapäivän lopuksi tarjous kortin painosta, joten saatoin laittaa sen eteenpäin tilaajalle. Illalla tabletti piippasi sähköpostin merkiksi ja siellä tilaaja ilmoitti hyväksyneensä tarjouksen, joten laitoin vielä illalla kortin matkalle painotaloon. Muutama päivä siihen menee kunnes on tilaajalla käsissään.

PÄIVÄLLÄ tuli kaksikin kuvaehdotusta kiirekirjan kanteen. Laitoin viestiä että illalla kunhan pääsen kotiin niin tekaisen mallit jotta pääsee valitsemaan. Hetki sitten tuli viestiä että valinta on tehty ja korjauksetkin ovat saapuneet. Käy niitä läpi par'aikaa, joten aamulla pääsee tekemään korjaukset ja saadaan kirja painoon huomisen aikana. 

EILISILTANA kun aikanin kuluksi hahmottelin kantta helmikuun alussa ilmestyvän lehden kanteen sain sitten lopultakin idean jota lähdin viemään eteenpäin. Puolihuolimattomasti vilkaisten sattui silmään eräs abstrakti tuotos, jonka idea viehätti aluksi mutta totuttuun tapaan se kuitenkin muokkautui siitä melkoisesti. Kannella ei onneksi ole kiire, vaan saa hoitaa taas nuo muut hommat alta pois.

NYT voisi katsoa leffan tai sitten ottaa kirjan ja käydä pitkälleen. ■