snow.jpg

TÄMÄ viikko oli taas sellainen aamusta iltaan ja illasta aamuun viikko, eli mahdollisimman tehokas tapa stkea rytmi. Alkuviikon pikkupakkasen jälkeen keskiviikkona olikin yli -15 pakkasen puolella, ja illan pimeydesäs kotiin tullessa tuntui että olisi ollut enemmänkin pakkasta mutta lämpömittari väitti pakkasen jopa lauhtuneen pari astetta. Tietty kun lämpimästä tuli ulos niin saattoihan se siltä tuntuakin. Torstaina iltaan lähtiessä taas enää vaivaiset kuutisen pakkasastetta ja lauhtui edelleen iltaa kohti.

TÄNÄ aamuna oli enää kaksi astetta pakkasen puolella ja lunta tuli! Puoleen päivään asti tuprutti ja sitten lopetti ainakin vähäksi aikaa. Kyllä nyt on lunta jo enemmän kuin yhden talven tarpeiksi. Meilläkin joutuvat ajamaan tuon kadunpätkän useamman kerran viikossa että autot mahtuvat siitä kulkemaan. Nyt illan hämyssä ollaan nollassa, jopa muutama desimaali plussan puolella ja tämänhetkisen ennusteen mukaan pari päivää mentäisiin ihan plussan puolella kunnes taas pakastaa. Huomiselle on luvattu ihan kunnon pyryä, ja sunnuntaille kaikkea märkää mitä taivaalta voi tulla. Ensi viikolla mahdollisuus nähdä aurinkoa on taas olemassa eikä silloin edes tarvitse pakkasissa käpristellä kun muutaman asteen sahaa nollan kummallakin puolella.

EIPÄ juuri tarvinnut telkkaria pahemmin katsella viikolla, joten tänä iltana ajattelin jatkaa Screamin seuraamista Netflixistä. Elokuvan innoittamana ovat pykänneet samannimisen sarjan, eikä se kaikkein huonoimmasta päästä ole. 

VIIMEINEN kinkunkimpale on jääkaapissa sulamassa ja herneet likoamassa. Huomisen ohjelmaan kuuluu siis hernekeiton keitto ja yhden artikkelikirjan taitto. Jos aikaa jää niin jatkan sen ikuisuuseepoksen parissa. Ensi viikko on helpompi kun on alkuun iltavuorot ja sitten loppu onkin aamua, eikä tarvitse pitkin viikkoa vuoroa vaihtaa. Ja seuraavakin viikko taisi olla samanlainen ja viimeisellä viikolla vapaapäivä viikolla eli lauantaina töihin. Sellainen pieni mahdollisuus on olemassa että huhtikuussa alkaa joka toinen lauantai töitä -aikataulutus, mutta kunhan päästään sinne asti niin sittenhän se selviää.

SAAPA nähdä millaisessa säässä saa huomisaamupäivänä kauppaan vaeltaa. Pitääkö laittaa sukset ja mennä hiihdellen? Nyt on kuitenkin vuorossa jonkinkokoinen annos telkkaria. ■