ppoyta.jpg

TÄMÄ päivä meni plusasteissa ja vesi/räntäsateessa. Aamulla piti ensi töiksi kaivella arkistolevyltä tammikuussa tehty työ ja laittaa se taas eteenpäin. Sitten siirryin suunnittelemaan sitä joulukorttia. Ongelmana on vain se että sitä vääntäessä tulee mieleen aina uusia ideoita millä tapaa muokata sitä, ja lopullinen tulos lienee taaskin aivan erilainen kuin alkuperäinen idea. Onneksi tässä on vielä aikaa.

PÄIVÄLLÄ kävin katselemassa piirtopöytien hintoja. Entinen kun on jo hangattu melkein hiekkapaperiksi. Halvimmillaan saisi parilla sadalla eurolla, mutta pitäisi tilata ulkomailta eikä kokoakaan ole niin paljon kuin haluaisin (A4). Tosin tuota halvinta mallia on graafikko kehunut ja yhtä hyvät ellei paremmatkin toiminnot kuin Wacomin edullisimmissa. Mun katselemat liikkuivat hintaluokassa 400 - 600 euroa. Tänään en kuitenkaan vielä tilannut, melkoisen kallis hankinta noin äkkiseltään.

ILTA menikin sen sarjakuvan parissa. Sain tarinan viimeisen sivun valmiiksi, se oli helppoa kun olin sen jo aiemmin miettinyt. Nyt pitää väliin tehdä vielä useampi sivu, yksi on jo aloitettu ja sitä seuraavankin sivun sisällön tiedän. Siitä eteenpäin on vielä hakusessa. 

HUOMISAAMU onkin taas koettelemus. Ei saa syödä eikä juoda muuta kuin vettä. On nimittäin verikoeaamu. Sieltä kun pääsen niin suorinta tietä vakiokahvilaan ja pari kuppia kahvia ja jotain suolaista niin jaksaa jatkaa. ■