rain.jpg

Eilinen julkaisukokous meni läpi onneksi puolessatoista tunnissa. Ja nyt sai tavata koko toimituskunnan yhdessä, niin saatiin asiat rullaamaan paremmin. Ensi viikolla - jos hyvin käy - tulee uupuva materiaali, eli pääsee lopultakin jatkamaan taittoa. Pari valokuvaa on otettava julkaisua varten, mutta täytyy odottaa aurinkokeliä.

Illalla alkoi satamaan ja onhan tuota nyt riittänytkin. Se ei kyllä mua yhtään haittaa. Kämppä viilenee kun ulkona viilenee. Eikä tuota sadetta nyt ole luvattu kuin tälle päivälle ja sateenvarjo on keksitty. Pitää käväistä postissa hakemassa uusi luottokortti ja jatkaa siitä suoraan viikonlopun viettoon. Tämä ilta jouduttaneen viettämään sisätiloissa, mutta jospa huomenna voisi istuksia ulkona ja grillailla. Sinne omalle grillipaikalle kun ei oikein kunnolla vielä pääse grillaamaan. 

Maanantaina on taas yksi palaveri ja tiistaina toinen. Ja lauantaina sitten se syntymäpäivävierailu. Onhan siinä vielä muutama päivä sitten joille voisi palaverin sopia :)

Otsikosta huolimatta en aio laulaa sateessa. En halua ottaa vastuulleni niitä kaikkia henkisiä traumoja joita kuulijoille aiheutuisi.