HOME1.jpg

LOMA on ohi ja kotona ollana taas. Kyllähän tuossa ehti kaikenlaista reilun viikon aikana touhuta: puusaunaa, kokkausta, kavereiden näkemistä, mökkeilyä jne. Tuntuu siltä että oltiin menossa koko ajan. Tampereelle ei lähdetty kun ei keksitty mitä siellä voisi näin talviaikana järkevästi tehdä.

IHAN ilman työasioita ei loma mennyt. Maanantaiaamuna kun olin hakemassa uusia avaimia tuli puhelu, että tälläinen homma pitäisi tehdä. Pahoittelin että siirtyy viikolla eteenpäin koska olen lomalla enkä lähelläkään tietokonettani viikkoon. Torstaina tuli aamulla seuraava puhelu: olenko kaupungissa? Kun olisi yksi pikku homma. En ollut joten sekin siirtyi. Ja vielä perjantaina yksi työpuhelu. Ennakkovaroitus tulevasta. Tosin tänään siihen tuli osa aineistoa.

UUSI ovi oli asennettu sillä aikaa kun olin poissa. Onhan tuo huomattavasti jykevämpi kuin edellinen ja postiluukkukin on turvallisempaa mallia. 

PÄIVÄ meni noita hommia tehdessä, odottelin että kuvien toimittaja olisi poikennut mutta ei vielä laittanut viestiä. Mutta tällä viikolla varmaan tulee. Samalla voin varmistaa pari juttua joiden sijoittamisesta en ole varma, ja kysyä kahdesta (tai yhdestä) kuvasta jotka taitavat olla kadoksissa.

NÄIN loman jälkeen on aina pineimuotoisia käynnistymisvaikeuksia, joten tänään mennään ajoissa nukkumaan että jaksaa paremmin huomenna. ■