metsa2.jpg

EI se aamulla sadellut kun oli aika lähteä töihin. Ja kun kadutkin on niin hyvin hiekoitettu, uskalsin lähteä normilenkkareissa aamuhämärissä kohti työpaikkaa.

TÖISSÄ oli heti aamusta usemapi niin että sain omaa osastoa raivattua, ja päivällä tuli uusia kiinnityslevyjä hyllyjä varten. Tosin niitä ei päästykään heti kokoamaan kun ruuvit olivat kadoksissa. Kyllä niitä etsittiin kunnes selvisi että eräs henkilö oli vienyt ne talteen, mutta ei ollut muistanut kertoa mistä ne löytyy. Saatiin kuitenkin vanhat hyllyt siirrettyä alta pois, ja ehkä siellä vielä iltapäivällä ryhdyttiin kasaamaan uusia. Mä läksin kerrankin ajoissa pois.

KOTONA otin iltapäiväkahvien jälkeen tunnin torkut ja menin sitten keittiöön kuorimisteatteriin. Nyt liedellä porisee makkarasoppa, vielä joutuu tovin odottamaan että on valmista ja pääsee syömään. Ei vielä onneksi ole kurniva nälkä niin että ei tarvitse keskeneräistä alkaa maistelemaan.

SÄHKÖPOSTIIN oli tullut vaikka mitä pikkujuttuja tehtäväksi, mutta jätän ne kaikki sunnuntain murheeksi. Jopa siitä ikuisuuseepoksesta (joka saatiin juuri ennen vuodenvaihdetta ulos painosta) on kaivettava kuvia esille painolaatuisena, kun samoja kuvia tulee toiseenkin julkaisuun. Yksi nettisivu kaipaa pientä päivitystä, ja helmikuussa ilmestyvään lehteen alkoi tulla aineistoa. Ei siis tarvitse olla sunnuntainakaan ihan jouten.

TÄNÄ iltana ajattelin katsoa muutaman jakson Blacklistiä ja mennä vaihteeksi ajoissa nukkumaan, viisi tuntia yössä ei pitkän päälle ole kaikkein viisain ratkaisu.

AURINKOAKIN olisi luvassa lähipäivinä (ennusteen mukaan) mutta tosin siihen aikaan että aherran vielä töissä. Sunnuntaista keskiviikkoon on paremmat mahdollisuudet sen näkemiseen mutta eri asia onkin näkyykö sitä silloin? ■