vesi.jpg

Eilinen päivä menikin kokolailla animaation parissa. Iltapäivällä taivas mustui, ja kohta tuli vettä enemmän kuin tarpeeksi. Ukkonenkin jyrähti muutaman kerran. Sadetta ei onneksi kestänyt kuin muutaman minuutin, ja taivas alkoi taas kirkastua. Risteilylle lähtiessäni oli taas melkein yhtä lämmin kuin ennen sadettakin. Sadekuuron aikaan ehdin jo miettiä että tälläisessä säässäkö pitää risteillä?

Oli mukava risteillä auringonpaisteessa ja melkein tyynessä. Ja vielä kun oli hyvää ruokaa ja hyvää seuraa matkassa mukana, niin kyllä kelpasi. Kun laiva saapui satamaan, piti käväistä juomassa muutama olut vielä ravintolan terassilla. Ja kun tuttuihin törmäsi, niin viivyin aikomaani pidempään. Oli taas niin paljon puhuttavaa, olutta meni sentään maltillisesti vain kolme tuoppia.

Eilen iltapäivällä tuttavat soittelivat, että onko mulla mitään suunnitelmia viikonlopuksi? No eipä mulla mitään sen kummempaa, joten kutsuivat käymään. Tänään siis ennaltasuunnittelemattomalle vierailulle, ja palannen maanantaina, jos siihen opukseen on tullut korjaukset, muutoin paluu jää tiistaille kun menevät itse vasta tiistaina töihin. Kyllähän pari päivää mökkielämää piristää.  ■