giphy.gif

EILISLTANA rohkaistuin kokeilemaan, kuinka pitkään pystyn olemaan vuoteessa peiton alla. Kumma kyllä, jalkaa ei alkanut särkemään vaan onnistuin nukahtamaan siihen. Ensimmäinen yö pitkästä aikaa kun sain nukkua vuoteessa - tuntuipa aamulla makealle. Muutenkaan illalla ei enää jalkaa särkenyt sillä tavoin kuin aiemmin, ehkä uudet lääkkeet alkavat pikkuhiljaa vaikuttaa. 

PÄIVÄLLÄ oli taas haavahoito. Pääsinkin jo 10 minuuttia etuajassa vastaanotolle - ensimmäistä kertaa koko hoitojakson aikana. Sieltä nilkutin kauppaan hakemaan täydennystä eväsvarastoihin. Ostin sen verran kaikenlaista että tarvittaessa pärjään neljä päivää ilman kaupassakäyntiä, kun vielä ei tiedä koska pääsen sairaalasta pois ja millä rajoitteilla.

TÄNÄ iltana onkin mentävä ajoissa nukkumaan, kun herätys on jo 04.30. Ei siis tarvitse etsiä elokuvia katsottavaksi. Iltalääkkeiden ottamisen jälkeen pitää pakata ne pussukkaan että muistaa ottaa ne aamulla mukaan. Pitää tuossa illan hämärissä vielä siistiä sen verran että laittaa mainoslehdet keräyskassiin, tyhjentää tiskipöydän jne. On sitten mukavampi tulla kotiin kun ei ole sotkuja odottamassa. ■