bannaanni.jpg

TAAS sellainen mukava aamu, ettei kello soinut eikä puhelinkaan pirissyt. Sai aivan kaikessa rauhassa kömpiä ylös kun siltä tuntui. Harmaata aamupäivää kulutin katsellen Master Cheriä, kun taas oli ja on useampi jakso jäänyt katsomatta. Puolen päivän jälkeen alkoi taivas kirkastua ja oli aika suunnata Lidliin. Hakemaan luuttomia reisi-koipipaloja. Ja olihan niitä siellä. Lähestyessäni kotia muistin että banaanit jäivät ostamatta, joten matka jatkui kohti K-Markettia. Sieltäpä löytyikin oikein kypsiä banaaneja, jotka ovat mitä parhaimipia smoothieihin. Piti ostaa niin että riittää perjantaille asti. Kotiin tultua riisiä, reisi-koipipalat marinadeineen ja vettä uunivuokaan, vuoka uuniin, ja sitten olikin tunti aikaa olla ulkona nauttimassa auringosta. Pitkästä aikaa suuntasin kohti rantatietä. Kun ei tuullutkaan oli mukava vaeltaa siellä ja istua hetki. Ja kun aurinko kultasi keltaiset lehdet sai otettua mukavia valokuviakin.

KOTIIN tulllessa keittiöstä tulvi mahtavaa tuoksua, ja  ei muuta kuin syömään. Otin sen verran reilusti riisiä lautaselle että toinen pala riiseineen jäi huomiseksi. Voi sitten huomenna miettiä mitä lähipäivinä.

SAA nähdä tuleeko huomenna niitä valokuvia kirjaan vai ei. Nyt onneksi opus kuitenkin sillä mallilla että ei enää hirveää kiirettä sen kanssa ole, kunhan reilun viikon kuluttua saadaan aineisto painoon. Ja totuttuun tapaan lasku lähtee liikenteeseen saman tien. Huomenna voisi tulla myös sitä toista kirjaa koskeva tieto, oliko kaikki OK vai löytyikö jotakin korjattavaa? Siihen sarjaan pitäisi tulla vielä yksi kirja, saa nähdä tuleeko.

TULEVALLA viikolla on taas kokous keskiviikkoiltana. Sen verran vähemmän oli onneksi asiaa esityslistalla ettei taida ihan tuntitolkulla kokouksessa mennä. Ellei sitten siellä taas eräs henkilö innostu höpisemään. ■