rain.jpg

AAMULLA aurinko kurkisteli taivaan rannasta, joten odottelin kaunista päivää. Lämpömittari ei sen sijaan hemmotellut, vaivaiset viisi astetta plussan puolella. Urheasti silti shortseissa liikkeelle, hupparin laitoin paidan päälle kuitenkin. Eipä tuo niin kylmältä tuntunut kun ei viivytellyt kävellessään. Ja menenhän mä syksyllä shortseilla aina siihen asti kunnes lämpömittarin lukemat jäävät alle viiden asteen.

PÄIVÄN ensimmäinen duuni oli alkaa suunnitella sitä logon tapaista sille FB-sivulle. Kokeilin useampaakin erilaista ikonityyppistä kuvaa siihen tekstin yhteyteen mutta totesin että ainakin aluksi mennään pelkällä tekstillä. Näyttää paremmalta kun ei ole mitään sotkemassa siinä edessä/päällä. Ja kun Sofia Pro Soft Light -fontti on niin selkä itsessään ettei se kaipaa kylkeensä mitään. Tein sille FB-sivulle uuden kansikuvan (tai lisäsin siihen jo olemassaolevaan vain yrityksen nimen) ja profiilikuvan jossa on tietty vain yrityksen nimi. Ajatuksena on että tekstin väriä voi vaihtaa tarvittaessa taustasta riippuen, mutta pitää vain keskustella onko se hänelle OK, ja jos on, niin mikä olisi se ensisijainen väri.

SÄHKÖPOSTIINKIN tuli viesti että rollup on sitä mitä he haluavatkin, eli ainakiin siltä osin asia on kunnossa. Esitteestä ja toisesta rollupista ei ollut maininta, joten laitoin kysymyksen ovatko ne OK? Tosin se meni niin myöhäiseen että takuulla olivat tekemässä lähtöä jo siihen aikaan. Jos huomenna varmistuisi. Lähinnä se että hoitavatko itse painoon vai laitanko mä. Laskun laitoin kuitenkin liikkeelle niin että saadaan se alta pois ennen kesälomia.

VAIKKA aamulla näyttikin siltä että voisi tulla ihan nätti päivä niin jo puoli kymmenen aikaan taivas tummui nopeasti ja alkoi satamaan. Ja vettä tulikin ihan riittävän reippaasti. Ei tarvinnut lähteä torille päiväkahville. Ja sadetta jatkuikin sitten aina tuonne puoli neljään asti. Ihan kuin se olisi tiennyt koska lopettaa ettei mun tarvitse kastua kotiin tullessa. Eihän mulla ollut sateenvarjoa mukana. Ei ole tullut sitä repussa kannettua kun ei ole aikoihin tarvinnut. No kuivana pääsin sitten kotiin kaupan kautta :)

HUOMENNA on illalla se Komediafestivaali. Onneksi se alkaa sen verran myöhään että ei tule kiirettä laittautumisen (?) eikä sinne matkaamisen kanssa. Illan esiintyjät ovat yllätys joten yhtään ei tiedä mitä odottaa. Täytyy toivoa että ovat sellaisia jotka onnistuvat naurattamaan minuakin. ■