nuija.jpg

 

Vuoden ensimmäinen kokous on sitten takana. Ihan inhimillisessä ajassa saatiin läpi, kotona olin jo iltakuuden jälkeen. Muutoin meni ihan hyvin, mutta yhdessä vaiheessa allekirjoittanut oltiin nostamassa turhankin korkealle pallille. Kieltäydyin kohteliaasti, sillä suunnitelmat keväälle ja kesälle ovat pikkuhiljaa muotoutumassa ja saattaa olla että paikkakunta vaihtuu. Tästä mun on vielä juteltava parin ihmisen kanssa, joten toistaiseksi matalaa linjaa muuton kanssa. Saattaa toteutua tai sitten siirrän sitä ensi vuodelle, jokunen asia on vielä totaalisen auki.


Nyt varmaan kulkevat housut märkinä hunajaa kusten ne jotka ovat koko alkutalven lunta kaipailleet. Kyllä se varmaan nyt tuntuu kivalle, mutta kun lumen tuomat hankaluudet aiheuttavat ongelmia näillekin kaipaajille, saattaa mieli muuttua ja valittaminen alkaa. Onneksi maaliskuulle ei nyt niin pitkää aikaa ole, eiköhän ne silloin ala sulaa. Mun makuun lunta on jo ihan tarpeeksi tälle talvelle. Eipä ollut päivällä mukava ulkona kulkea kun tuuli lennätti lunta suoraan päin näköä.


Huominen mennee taas skannausten parissa. Perjantaille jäänee vielä hiukan mutta sitten on kaikki tällä hetkellä toimitettu materiaali saatu sähköiseen muotoon. SItten voisi vielä nostaa tekstin taittoon, niin saapi arvion siitä millaisissa sivumäärissä aletaan liikkua. Näillä näkymin valtaosa julkaisun värikuvista tulee suuremmaksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jolloin saadaan hintaa hieman alemmas.


Toinenkin tarjous tuli kirjapainosta, huomenna pitää tehdä tarjousten yhteenveto. Jälkimmäinen tarjous oli - kuten arvelinkin - kalliimpi kuin aiemmin tullut, mutta siitä huolimatta aion ehdottaa että kalliimpi hyväksytään. Perusteluita kyllä keksin: toimitusvarmuus, laatu, kaikkien painotöiden keskittäminen yhteen painotaloon....


Tänään jatkuu American Horror Story, onpahan taas jotakin katsottavaa ; tosin tänään tuli montakin katsottavaa ohjelmaa päällekkäin joten pitää osa katsoa verkosta.

Joulun aika päättyi sitten tänään. Yhtään Nuuttipukkia ei silti vastaantullut. :)  ■